sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Видения на деца между живота и смъртта

Видения на деца между живота и смъртта

Видения на деца между живота и смъртта

Според статистиката децата, които са попадали в състояния между живота и смъртта, имат най-ярки видения и много по-често от възрастните ясно ясно си ги спомнят.

През пролетта на 1992 година в колата на американката Шерил Дейл челно се блъснал автомобил, шофиран от пиян мъж. Шерил и синът й Даниел загинали на място, а петгодишната й дъщеря Ашли оцеляла. Малката дошла в съзнание след двуседмична кома и разказала, че веднага след катастрофата при нея дошъл мъж с дълга брада и й казал, че майка й и брат й отиват на небето, но тя остана на земята.

"Исках да бъда с мама и Даниел, но мъжът ми каза, че трябва да се върна вкъщи", разказало момиченцето.

Марк, на 1 години от Сиатъл, споделил с майка си за свое невероятно преживяване, докато бил кърмаче. Юношата си спомнил, че като бебе бил на прага на смъртта - за това знаели обаче само майката, чичото и лекарите.

Марк разказал как напуснал тялото си и наблюдавал лекарския екип, който се борил за живота му. После се оказал в тъмен тунел, а след него попаднал сред ярка светлина. Сред нея стоял възрастен мъж, който му казал, че е време да се връща.

Мери, на 6 години, страдала от раково заболяване. Доктор Комп дошъл да я посети и пред него и майка си Мери разказала, че я е посетил покойният й дядо и й казал, че скоро ще пристигне при него.

Детето подробно описало как изглежда дядото, когато никога не виждало - човекът бил умрял пред раждането на Мери. 3 дни по-късно тя се споминала.

Месец преди да почине от рак, 7-годишният Кори започнал да получава видения на прекрасен замък, който описвал като стъклен. С всеки ден виденията ставали все по-ярки. Ден преди смъртта си Кори разказал, че от замъка излязъл усмихнат чичко, който му съобщил, че го очакват и да не се притеснява.

Най-удивителният случай е с дванадесетгодишният Робин Клентън от Флеминг, САЩ. На 14 август 1984 г. той изчезнал безследно за четири години. След което изведнъж се появил на 14 август 1988 г. Преди изчезването му момчето за последен път е било видяно преди съблекалнята на училищния си клуб по хандбал.

В търсенето се включили ЦРУ и ФБР, но безрезултатно. При завръщането му Робин изобщо не бил променен физически. С изследването на феномена се заели учени.

"Бързах за тренировка, когато нещо се случи - обстановката около мен се промени, като че ли сградите се разтвориха във въздуха. Изчезнаха улиците и къщите, а на тяхно място изникна гъста гора с високи дървета", разказало момчето.

Край него изведнъж се появило момиче - починалата му сестра Моника. "Прегърна ме и ми каза, че мястото ми не е там и веднага трябва да се връщам. Даде ми нещо за спомен - златната си гривна", продължило с разказа момчето.

При завръщането си Робин наистина носел гривната, която майка му разпознала. Тя наистина някога принадлежала на дъщеря й, четем в списание "НЛО".

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 4
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати