Как се обиждат различните зодии

зодии

Ако обидите Овен, веднага ще ви простят. Овенът е избухлив, но бързо се успокоява. Телецът има особен характер. Той е склонен да бъде злопаметен.

Телецът няма да ви отмъсти веднага за това, че сте го обидили, а ще изчака удобния случай, за да ви го върне тъпкано. Близнаците постоянно се променят.

Затова дори най-яростният скандал преминава бързо и не оставя следи. Лесно е да обидите представителите на зодия Рак. Обиденият Рак е отмъстителен, но лесно прощава.

Задължително е обаче да му поискате прошка, ако не искате да усетите гнева му. Лъвът се обижда много лесно. Той може да ви игнорира напълно или да ви сервира големи неприятности.

съпрузи

За да не предизвиквате гнева им, веднага се опитайте да се извините. Това ще поласкае егото им. Ако обидите Дева, можете спокойно да напишете завещанието си.

Девите прощават, но не забравят, затова винаги си отмъщават при удобен случай. Отмъщението им е жестоко и добре обмислено. Нищо лично, просто Девите са перфекционисти дори в отмъщението.

Везните не отмъщават, те просто не знаят как. Но се обиждат като малки деца и обичат скандалите.

Скорпионът, веднъж обиден, атакува смъртоносно. Не само, че няма да ви прости, но ще ви отмъщава с цялата си страст и енергия. Скорпионите са злопаметни и лесно се обиждат, както и всички водни знаци.

Те прощават само на много близки хора. Стрелецът трудно се обижда. Но ако това стане, очаквайте голям скандал. Стрелецът ще ви отмъсти така, че ще ви се иска да не сте го познавали.

Козирогът се обижда само понякога, най-вече ако критикувате работата му или му пречите да работи. Козирогът не отмъстителен и лесно прощава. Водолеят напълно забравя за вас, ако го обидите.

Рибите лесно се обиждат, но са толкова добронамерени, че ще ви простят дори да не им се извините. Освен това на Рибите им харесва да се чувстват като жертви.

Виж повече

Рейтинг

5 23
4 19
3 7
2 6
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (63)

Изпрати
Един
Един
30.09.2013 13:20
Отмъщението е грях.
0
0
Селин
Селин
29.09.2013 21:03
Аз не вярвам в това, тъй като всеки си има собствен характер. Не може всички със зодия Телец да им се случват еднакви неща.
2
0
poli
poli
29.09.2013 15:43
Аз съм Везни и въобще не обичам скандалите,напротив -ненавиждам ги.Доколкото за отмъщението-не си струва човек да хаби време и нерви за да отмъщава.Има кой да стори това...Скоро,четох,че най-голямото отмъщение е...прошката!
3
0
Преценка
Преценка
19.09.2013 04:15
Не забравяйте, че един човек може да не се държи на 100% като зодията си заради асценданта и луната си. Аз съм стрелец, асценданта ми е риби, който ми е ликвидирал една от най-типичните черти на стрелеца желанието да пътува. Някои асценданти са способни да притискат слънчевите зодии по начин по-който да ги кара да се държат не традиционно. Ако за асцендант е някоя зодия, която не влияе много на слънчевата ви зодия тогава вероятно написаното горе ще е доста по-вярно. Въпреки че съм стрелец обичам самотата, която е една от чертите на рибите с други думи на някои от вас асцендантите ви може да ви пречат да бъдете типичните си слънчави зодии така че не бързайте да казвате, че човека, който е писал статията греши. Имам и други черти на риби не само това което съм споменал по-горе, но като основа съм най-вече стрелец.
5
0
ракът
ракът
04.07.2014 19:22
Самотата обичат и раците типична черта
, но не за всички.
4
1
Дада
Дада
11.09.2013 15:54
Да бе да, аз съм Овен и ако ме обидите само гледайте как ще ви простя.Може и да се успокоя, но да знаете че е привидно. Особено ако обидата е неоснователна, или сте ме обвинили в нещо за което нямам вина. Чакайте неочакваното!
2
0
бай
бай
15.10.2014 23:20
вие пък сте най-лесни за манипулация - "ах че си велик" и ти е минало хахах ;) подобно на лъвовете, ама те са надувки без покритие....
6
0
Боряна
Боряна
31.08.2013 12:22
Пълни глупости , няма никакво покритие с характера на нито една от зодиите . Аз съм риби , децата ми са скорпиони , брат ми е дева ,съпругът ми и двете баби са лъв ,а зълва ми е овен .Този ,който е писал материала нещо доста се е пообъркал .Или е преписвал от някъде , но е разменил зодиите с характерите .
0
1
АЛБЕНА
АЛБЕНА
16.10.2014 00:59
Ай разкарай се с твоите глупости, това което пише за Стрелец е абсолютно вярно!
1
0
Мими
Мими
06.08.2013 15:51
Аз съм зодия овен и не мисля че това е много вярно защото и овена може да е злопаметен Аз мога да простя но не забравям :)
3
1
Valio
Valio
02.08.2013 11:21
Наистина добре е систематизирано.
0
0