Как се обиждат различните зодии

зодии

Ако обидите Овен, веднага ще ви простят. Овенът е избухлив, но бързо се успокоява. Телецът има особен характер. Той е склонен да бъде злопаметен.

Телецът няма да ви отмъсти веднага за това, че сте го обидили, а ще изчака удобния случай, за да ви го върне тъпкано. Близнаците постоянно се променят.

Затова дори най-яростният скандал преминава бързо и не оставя следи. Лесно е да обидите представителите на зодия Рак. Обиденият Рак е отмъстителен, но лесно прощава.

Задължително е обаче да му поискате прошка, ако не искате да усетите гнева му. Лъвът се обижда много лесно. Той може да ви игнорира напълно или да ви сервира големи неприятности.

съпрузи

За да не предизвиквате гнева им, веднага се опитайте да се извините. Това ще поласкае егото им. Ако обидите Дева, можете спокойно да напишете завещанието си.

Девите прощават, но не забравят, затова винаги си отмъщават при удобен случай. Отмъщението им е жестоко и добре обмислено. Нищо лично, просто Девите са перфекционисти дори в отмъщението.

Везните не отмъщават, те просто не знаят как. Но се обиждат като малки деца и обичат скандалите.

Скорпионът, веднъж обиден, атакува смъртоносно. Не само, че няма да ви прости, но ще ви отмъщава с цялата си страст и енергия. Скорпионите са злопаметни и лесно се обиждат, както и всички водни знаци.

Те прощават само на много близки хора. Стрелецът трудно се обижда. Но ако това стане, очаквайте голям скандал. Стрелецът ще ви отмъсти така, че ще ви се иска да не сте го познавали.

Козирогът се обижда само понякога, най-вече ако критикувате работата му или му пречите да работи. Козирогът не отмъстителен и лесно прощава. Водолеят напълно забравя за вас, ако го обидите.

Рибите лесно се обиждат, но са толкова добронамерени, че ще ви простят дори да не им се извините. Освен това на Рибите им харесва да се чувстват като жертви.

Виж повече

Рейтинг

5 23
4 19
3 7
2 6
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (63)

Изпрати
Истинска ...лейка
Истинска ...лейка
05.12.2013 19:28
А за Водолея само едно изречение.... фръцва опашката и край...:-)май наистина е така, без обяснение
8
0
Нел
Нел
27.11.2013 01:23
Поли ,хараса ми твоя коментар .АЗ също съм Везни .Наистина лесно могат да ме обидят наистина незнам как да си отмъстя ,не обичам скандалите. А и не виждам смисъл в тях.Не мога да падна на нивото на човека който ме еобидил.Има хиляди начини на покажеш на един човек ,че си прав.
6
1
софка
софка
23.11.2013 22:13
гадни деви
9
2
Лъвица
Лъвица
23.11.2013 19:29
Вярно е!
3
0
СкорпионКА
СкорпионКА
16.11.2013 22:33
Леа, скорпионът е бубОлечка, но отровна, а ти си просто едно тъпо и неграмотно ТЕЛЕ и нищо повече:)))
1
4
Ана
Ана
10.11.2013 05:57
Аз съм Дева и това е любимото ми изречение от тази статия "Ако обидите Дева, може спокойно да напишете завещанието си." Много забавно! Шегата на страна, съгласна съм със статията. Проблема опира до това, че имам добра памет и ми е трудно да забравя обидните думи и действия. Работя по въпроса, защото злопаметноста може да се превърне в злоба в един момент, а аз не искам да бъда злобен човек.
5
0
рачо осмокрачо ;)
рачо осмокрачо ;)
15.10.2014 23:17
много се обясняваш - явно си злобна ;) (Девата дето ме обиди така и не ми се извини, затова ще отмъщавам на всички деви) :D
2
1
близнето
близнето
13.10.2013 21:10
аз съм близнак,но не прощавам сериозни обиди.Всеки трябва да си понесе последствията за дързостта и нахалството.Неможе всичко да простиш,признак е на слабост и неуважение към себеси.
3
1
Kriss G.
Kriss G.
12.10.2013 15:59
Глупости! Рибите можем да простим веднъж, но винаги ще си имаме едно наум за този човек, защото сме злопаметни. Просто няма да го показваме. До един момент. Нещото, което най-много мразим е да се чувстваме като жертви. Пълни простотии.
13
0
Риба
Риба
27.11.2013 21:27
Рибите са два вида: вторите- акулите трудно прощават и предизвикани става непоправимото без да мислят за последствията.
7
0