Привличане на парите в портфейла ви

Привличане на парите в портфейла ви

Пълният портфейл е най-добрият антидепресант. Но именно от портфейла зависи до каква степен парите ще бъдат привлечени от него – затова трябва да спазвате някой принципи на фън шуй.

Портфейлът трябва да бъде достатъчно обемен. Когато сложите пари в него, те трябва да лежат така, че да не са смачкани, сгънати на две или на три.

Парите трябва да се чувстват добре в портфейла ви. Поне един от параметрите на портфейла ви трябва да съответства на императорския размер.

Ако и трите параметри – височина, широчина и дълбочина са според императорските разбирания, това е най-добрият начин да привлечете парите.

Привличане на парите в портфейла ви

Императорските размери за привличане на пари са 5.37 см, 18.8 см, 24.175 см, 25.52 см.

Що се отнася до цвета, то според фън шуй цветовете на парите са тези, които са близки до цветовете на земята и цветовете на метала. Тези стихии привличат богатството.

Цветът на портфейла трябва да е кафяв, теракотов, жълт, сребрист, сив или бял. Сребристият цвят е актуален само до края на тази година, тъй като това е годината на Сребърния Заек.

Портфейлът ви не трябва да е син на цвят, това е цветът на стихията на водата. Те са сигурен знак, че парите ви скоро ще напуснат портфейла ви, направо ще изтекат от него.

Портфейлът трябва да е изработен от кожа или велур. Недопустими са найлоновите портфейли. Найлонът не пропуска енергийните потоци, такъв портфейл е мъртъв.

В портфейла ви не трябва да има снимки. Те пресичат енергията на парите. Изпокъсаният портфейл не привлича пари. Никога не оставяйте портфейла си напълно празен.

Виж повече

Рейтинг

5 11
4 8
3 4
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
веси
веси
12.09.2011 23:24
ДО WTF: Защо четеш този сайт ? Трябва да го четат хора, които вярват, а не такива, които се пръскат от смях, защото не знаеш какво може да ти се случи. Чети си сайтове с хумор и се пръскай колкото си искаш от смях.
1
0
Римма
Римма
12.09.2011 19:27
На всякъде се пише различно, на кой да вярваш ?
0
0
WTF
WTF
12.09.2011 15:23
Тук като чета някои теми се пръскам от смях от простотиите, които пишат.
0
0