Как да привлечем богатството в дома си

Как да привлечем богатството в дома си

Много хора смятат, че с помощта на определен вид статуетка, препоръчана от специалисти по фън шуй, могат да изгонят завинаги проблемите от дома си и да привлекат богатството.

Това обаче не е толкова просто. Според фън шуй всичко живо на планетата ни е заредено с особена енергия, която се нарича Ци. Домът също е жив организъм и той има своя енергия.

Лошата енергия Ци привлича болестите и неуспехите, а добрата енергия е като магнит за богатство и успех. Затова първо трябва да изчистите дома си от лоша енергия, а след това да купувате статуетки.

Предметите, които от години стоят неподвижно, набутани в ъглите на шкафовете, в кутии под леглата и други труднодостъпни места, имат свойството да умират, да губят енергията си.

Как да привлечем богатството в дома си

Ако дреха лежи без да се пипа в продължение на една година, тя привлича лоша енергия. Затова я изхвърлете от дома си. Без да се замислите, изхвърлете и раздайте всичко, което не сте носили повече от една година.

Поне два пъти годишно пренареждайте дрехите си. Дървената мебел и стъклените съдове имат свойството да пазят енергията си с десетилетия. Можете да освежите енергията им, като ги измиете със студена вода.

Същото важи и за металните предмети. Скъпоценните камъни не умират, но имат памет. Ако те са били в помещението по време на скандал, те излъчват негативна енергия.

Всяка вещ трябва да има свое място. Дрехите трябва да са в гардероба, обувките – в кутии. Изхвърлете прашните сувенири, плакати и календарчета.

Представете си дома си като компютър, в който файловете трябва да бъдат организирани в папки. Такава система ще облекчи живота ви и ще привлече свободното течение на енергията Ци. А това ще привлече богатството и парите към дома ви.

Виж повече

Рейтинг

5 14
4 9
3 11
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати