Енергийните вампири смучат жизнените ви сили

Нуждата от енергия от енергийния вампир

Енергийните вампири са хора, на които не им достига духовна енергия. И за да си я набавят, те "смучат" от други хора, които пък имат излишество на такава.

Едни хора се раждат с повече положителна енергия и излъчват спокойствие, радост, любов към външния свят. Други се раждат с повече отрицателна енергия. Те са вечните мърморковци, вечно недоволните, скандалджиите. Едните са оптимистите на Земята, а другите песимистите.

За да си набавят енергия, вампирите създават негативни чувства у околните.

Енергията, която медиците наричат психическа, е субстанция, която хората обменят при общуването си. Но едни индивиди имат способността да извличат големи количества от чуждата психическа енергия, което ги определя като енергийни вампири.

Според начина на извличане на енергията от своите жертви, енергийните вампири се делят на няколко вида:

- скандалджии - провокират изблиците на гняв в събеседника, защото около тях той излъчва големи количества от своята енергия.

- довереници - примамват жертвата като спечелват доверието й.

- услужливи - постоянно предлагат услугите си, за да бъдат близо до жертвата и да извличат енергията й.

- ласкатели - постигат целите си чрез ласкателства.

- оплакващи се - предизвикват съчувствие като вечно се жалват от някакви свои неприятности и така извличат чуждите сили.

Ефикасно средство срещу енергийните вампири е преплитането на пръстите и поставянето им пред слънчевия сплит. Краката трябва да са долепени. Така се образува затворен кръг и психическата енергия не може да напусне тялото. Добри резултати се получават и само с кръстосването на ръцете или краката.

Енергийните вампири се срещат доста често. Единственият сигурен начин да се предпазите от тези злобни хора, е да се радвате на живота и на всичко, което ви заобикаля. Аурата ни е нашата защита от външни влияния. Енергийните вампири не се раждат, а стават такива. В такива демони се превръщат най-често хора, които за загубили досег с природата или имат тежко кармично наследство.

По физически белези енергийните вампири не могат да се разпознаят.

Рейтинг

5 4
4 7
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Дилема
Дилема
30.10.2015 19:29
Значи, ако ти става горещо от някого, когато седне до теб е признак че е вампир. Бреи значи лошо, щото имам една сексапилна комшийка, когато седне до мен, не само, че ми става горещо, ами и онуй животно отдолу направо ще скъса синжира. Добре, обаче тя ме зарежда с енергия, а може и двамата да се зареждаме заедно. Абе и да е вампирка, толкова е сексапилна, че не ми пука. Ще и давам, колкото иска, и когато иска и както иска. Ще се жертвам, ко да се прави.
0
0
Nikolai
Nikolai
07.06.2015 03:16
As jiveq v kvartira v kahta v parij s 15 vampira daite savet
0
0
Таня
Таня
16.05.2013 14:54
Много ги подценявате тези вампири - били се стремяли да ви ядосат - ами не им го позволявайте!Ставало ви топло от тях - само тва да ви е! Има обаятелни личности с усмивка и положително, заразително настроение! Те не мрънкат, а са готови да приказват интересни теми с вас. Говорейки или мислейки с вас и за вас, така ви изсмукват енергията, че можете да колабирате. И то от много далечно разстояние - за тях разстоянието не е от значение! Тва е енергиен процес и за него няма разстояния! Това с кръстосването на ръцете и краката са бабешки приказки - не се осланяйте на такава "защита"! Отдалечете се от човека и ограничете по възможност контактуването с него. Зареждайте се с енергия по естествен начин - природа, любимо занимание и пр.-всеки сам ще го открие за себе си! Трупайте енергия, докато тя е в състояние да изгради бариера срещу хищника! Намерете си предмет на силата, който да зареждате и носете със себе си! Оградете мислено капсула около себе си /или някой с по-силна енергия да ви я направи/ и я подхранвайте! Не допускайте депресия и лоши мисли - веднага ще последва атака! Не изпадайте в нервно и вяло настроение! Не забравяйте молитвата и ангела хранител! Както и добронамерени към вас хора, които да ви заредят по собствено желание и съзнателно с тяхна енергия, с цел да ви подобрят състоянието ако сте на прага на Отвъдното! Едва не умрях от такъв хищник, който имаше най-добри чувства към мен и аз към него! А за караници и разправии и дума не можеше да става! Но докато разбера какво се случва с мен ужасните последици бяха налице. Ни доктори, ни лекарства не помагаха. Тези хора страдат от амбицията да са номер едно във всичко и това е един от отличителните им признаци! На всички пожелавам успех, а на тези, които още не са се сблъсквали с това явление - дано бъдат пощадени от него.
5
1
дино
дино
30.10.2015 21:49
Как успя да се справиш. Хищника не е обикновен Вампир. Последиците са трайни и могат да те отведат в отвъдното, дори и да не е покрай теб. А може да те превърне и теб в хищник, предполагам.
0
0
Вампирчо
Вампирчо
18.02.2013 03:17
Вижте ся, повечето неща са верни в статията. Но оная глупост за ръцете и краката, заеби... чели сте много в."Врачка". Такива сплитания, кръстосвания и пр. са си бош-лаф. Единствено е важен очния контакт. Ако съумее да привлече вниманието ти и да го задържи, ставаш потенциален донор. Това, което ги привлича е невербалното напрежение и непосредствения контакт фронтално. А в случай, че се преодолее мълчанието следват кратките вербални провокации. Оттам играта загрубява, докато не се предадеш и рухнеш под тежестта на гнева си. Техники бол...
И това за природата и липсата й е от особено значение. Наистина е добре, ако си падате кръвопийци да шетате по-често сред зеленко. Зарежда плодотворно и източника е чист.
Добрата новина тук за хищниците, е че има начини да канализират енергията си, ако съумеят да преодолеят слабостите си и сублимират по безопасни начини за околните - силови спортове и атлетика, изкуства, писане и пр. Въпрос на избор и вътрешно усещане.
Понякога вампиризмът е неосъзнат, а това означава, че явлението не е изцяло целенасочено и умишлено.
Усмихвайте се и премервайте думите си... това е рецепта с изпитано действие.
Наслука! :)
3
1
M.Al.
M.Al.
28.02.2012 20:54
Всички сте много пpави...
1
0
Ралица
Ралица
03.01.2012 08:57
Охххх,значи баба ми е енергйна вампирка!Малееее!Ето зашто като утида у тях и все се вращам с проблем,с умора,напрежение,някакси ми е кофти...Тя все се кара с дядо и ако сам там повреме на спора и на мен ми се приисква да се развикам!!!Но немога защото сам едва на 12!!!
2
0
КОКО
КОКО
30.09.2011 17:41
Много сте прави, искам да споделя нещо. Преди 4 г. заживях с една дама, всичко беше ОК. Но след време какво стана, кавги, мърморене, неудовлетворение от нищо и всички признаци, за които четох, топли вълни, заспиване, отпуснатост, невървеж, карък те гони от всякъде. Загубих пари, жилище, настроение, но понеже повечето време прекарвах с нея, когато останех сам, си седях до късно, слушах си музика, пеех си, купонясвах с приятели и въобще ми беше гот. След последния скандал си тръгнах, този път наистина завинаги и ви казвам веднага се усети разликата. Хора, почуствате ли нещо такова, бягайте далече, не вдигайте телефона даже и ще усетите разликата в настроение, желание за работа, секс, удовлетвореност и т.н. Не вярвах в тези неща, но сега съм убеден, че съществуват. Успех на всички.
2
0
mary
mary
21.09.2011 09:18
Енергийните вампири са хората, които правят магии, които проклинат и т.н., те наистина дърпат много енергия от другите, а чувството е, че на теб ти става много топло, такова е усещането. За това някои се чудят, защо когато друг седне до тях и им става много топло.
1
0