Световни конспирации

Световни конспирации

Светът се управлява от тайни общества, които във всеки един момент заформят конспирации и заговори. Целта на тези общества като илюминати и масони е да оказват непрекъснат контрол върху човечеството. Вижте някои от най-известните световни конспирации.

- Следи в небето - според авторите на конспиративните теории, САЩ и няколко други правителства перманентно разпръскват на земята отровни химикали чрез военни самолети. Привържениците на тази теория предполагат, че следите в небето са наситени с най-различни субстанции, които са необходими за изпълнението на строго секретни правителствени проекти.

Например - масови ваксинации срещу антракс, блокиране на слънчевите лъчи за предотвратяване на глобалното затопляне, контролиране на климатичните условия или отслабване на умовете на хората, за да им се попречи да осъзнаят и да се борят срещу настъпването на Новия световен ред.

Американските военновъздушни сили, разбира се, отхвърлят тези твърдения.

- Проектът HAARP - разположената близо до Гейкона в Аляска "Програма за високочестотно активно облъчване на полярното небе" (HAARP) е създадена за изучаване на йоносферата и проучването на потенциални нови методи за комуникация и наблюдение.

Съоръжението разполага с 180 антени с височина 22 метра, които предават мощни радио сигнали, временно активизирайки чрез нагряване части от йоносферата.

Мнозина смятат, че истинската цел на HAARP е да се създаде оръжие под формата на мощен електромагнитен лъч, с който да се унищожават вражески самолети, да се смущават вражеските радио комуникации или да бъде използван в междугалактическа война.

Други вярват, че целта на HAARP е да контролира климата и да спира развитието на страните от Третия свят, като задейства земетресения и цунами.

- Нацистките НЛО-та - теориите, свързващи нацистите с окултното и тайните общества, през годините са били тема не куп документални книги и филми. Чилийският дипломат и тълкувател на Езотеричния нацизъм Мигел Серано твърди, че Адолф Хитлер е бил въплъщение на индийския бог Вишну.

Той е дошъл на Земята, за да установи арийско господство. Хитлер и неговата Нацистка партия са използвали Нова Швабия, за да комуникират с Хиперборейците. А те са небесни същества, за които се смята, че са прародители на арийската раса. С помощта на знанията, придобити чрез тези комуникации, нацистите разработват флота от летящи чинии, които Хитлер един ден щял да използва, за да придобие абсолютен контрол над света.

- Кацането на Луната - това е лъжата за 30 милиарда долара. Твърди се, че всичките шест мисии "Аполо" са били фалшифицирани от NASA и правителството. Предполага се също, че NASA е организирала катастрофата на совалката "Чалънджър", понеже се опасявала, че астронавтите на борда ще разкрият измамата за кацането на Луната.

Сред доказателствата, цитирани от привържениците на тази теория, е фактът, че забитият в лунната повърхност американски флаг се развява, въпреки липсата на атмосфера или вятър.

- Зона 51 и Розуел - на 8 юли 1947 г. летящ обект се разбива близо до Розуел, щата Ню Мексико. Властите замазват случая с твърдението, че обектът е метеорологичен балон. Инцидентът е забравен до 1978 г., когато публичният интерес е разпален отново от интервюто на майор Джеси Марсел – един от хората, които разчиствали останките от катастрофата.

Той разкрива, че обектът е космически кораб и че военните са потулили случая. От падналия кораб са били извадени телата на живи извънземни. Има дори твърдения, че съдебният лекар Глен Денис е извършвал аутопсия на извънземно.

- Конспирацията 9/11 - тя касае терористичните атаки от 11 септември. Една от тях гласи, че операцията е била режисирана от американското правителство съвместно с други световни лидери. Филмът "Zeitgeist" разкрива, че администрацията на Буш е знаела за планираните атаки преди те да се случат. Те са били извършени с цел да се създаде причина за Войната срещу тероризма и да се прикрие нейната истинска цел, а именно икономическа изгода и увеличаване на контрола над населението.

Привържениците на теорията твърдят, че пълното рухване на Кулите близнаци в Манхатън не се дължи на разбилите се в тях самолети, а е било възможно единствено чрез заложени предварително експлозиви.

- Глобалното затопляне - големи умове твърдят, че глобалното затопляне е недоказана догма или абсолютна измама. Някои привърженици на теорията твърдят, че истерията за глобално затопляне се подхранва с цел да помогне на световните лидери да постигнат Новия световен ред. Други твърдят обратното, казвайки, че глобалното затопляне е изфабрикувано от леви радикали, с цел да спрат глобализацията и развитието на западната индустрия.

- СПИН - пенсионираният американски дерматолог Алан Кантуел предлага идеята, че вирусът на СПИН е разработен от американското правителство и е инжектиран на нищо неподозиращи хомосексуалисти под формата на пробна ваксина за Хепатит Б.

Подобна теория, предложена от бившия зъболекар Ленърд Хоровиц, твърди, че СПИН е форма на биологично оръжие, разработено за американското правителство, чиято първоначална цел е била да контролира броя на населението в Африка.

- Новият световен ред - предполагаемите кукловоди на много от гореспоменатите конспирации стоят начело на една сенчеста клика от различни организации – Фримасони, Тристранна комисия, Билдерберг клуб. Предполага се, че те се стремят да наложат на всяка цена свое единно световно правителство.

Виж повече

Рейтинг

5 8
4 7
3 7
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Точно
Точно
29.12.2016 20:37
Това не е теория. Това е реалност. Огледайте се. Мислете. Най-дългата война водена някога на тази планета, е войната срещу Истината. Истината, че човека е роб на демонични и разрушителни сили.
0
0
Антъни
Антъни
14.08.2014 22:00
Mного е лощо,че някакви тъпи хартийки ни управляват!
0
0
Поля
Поля
12.06.2013 17:34
Всичко е вярно! Пише го и в Библията!!! Те са ужасни хора!
1
2
Динко
Динко
18.03.2013 08:59
напълно съм съгласен със про4етеното само искам да попитам някои имали идея зашто тия хора и организации държат толкова много третият свят да е беден и да мизерства като прибавим и факта 4е не навсякъде има петрол или диаманти които да искат да ограбят.какво им пре4ат и с каква цел го правят.
1
0
qwertyuiopp
qwertyuiopp
24.02.2013 01:25
Всичко е вярно! Друг е въпроса дали някой вярва на тези писаници.
Някои от тези тайни общества управляват от няколко века и всичко в момента е тяхна режисура.

Като цяло живеем в измисления и омагъосан кръг на монетарната система. Бачкаш за хартия без реална стойност която някой си печта и я дава срещу лихва!
Егати света, егати цивилизацията, егати живота...

АЗ СЪМ ЗА ЖИВОТ БЕЗ ПАРИ!
Живота като цяло е основан на свободен принцип. Всичко е безплатно. Еврейте опорочават всичко защото освен да печатат харития без стойност, друго не ги бива... дейб@ мизерниците мръсни!
11
0
Ален
Ален
13.02.2014 00:29
аз също съм за живот в който парите нямат никаква стойност но това за съжаление е невъзможно...заради хартия толкова много проблеми по света
3
1
radina lazarova
radina lazarova
07.02.2012 16:58
а къде сложиха църквата????
2
0
IronPie
IronPie
11.10.2011 19:35
Вичко е вярно, освен това за Хитлер и това за извънземните в Розуел.
0
1
krasen
krasen
10.10.2011 15:01
За написаното не зная, дали изброените факти-съвпадения са вярни, но за 1-я и последния абзаци съм убеден, че са истина.
0
1