sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Кой краде енергията ни

Кой краде енергията ни

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k967
Кой краде енергията ни

Не само енергийните вампири, но и много други крадци извличат енергията ни и по този начин съсипват здравето ни. Енергийното ни тяло, известно като биополе, влияе върху здравето и благополучието ни.

Изтощената храна влияе върху енергията ни. Такава храна е приготвената в микровълнова или генно модифицирана. Тези продукти отнемат жизнените ни сили, вместо да ни ги дават.

Избягвайте продукти с добавки и консерванти. Не приготвяйте храната прекалено дълго. Избирайте само пресни продукти, по възможност отгледани в органични условия.

Мъртвата вода също се отразява много зле върху здравето ни. Няма нищо по-прекрасно от чистата изворна вода, която дава прохлада, свежест и нова сила.

Кой краде енергията ни

Преди да попадне в организма ни, водата преминава през различни пречиствателни системи. Такава преработка убива силата на водата, както и варенето на водата.

За да заредите организма си с енергия, намерете чиста изворна вода. Можете да пречиствате водата и с помощта на домашни средства за пречистване като филтри и системи на йонизация, които да възобновят структурата на водата.

Изкуствените платове също отнемат енергията ни. Тялото ви се чувства по-добре в естествени платове, защото те са благоприятни за енергийния поток. Синтетиката блокира жизнения поток на организма.

Изкуствената светлина също е крадец на енергия. Слънцето произвежзда жизнено важна енергия, която не може да бъде заменена с нищо друго. За да поддържате енергийното си здраве, ви е необходима слънчева светлина.

Много хора не знаят, че и мобилните телефони крадат енергията им, както и скъпоценни минути от живота им. Мобилните телефони могат да изтощят организма ви и заради електромагнитното си излъчване.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 8
4 5
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
София
София
22.12.2013 21:00
Големи глупости! Има ли някой да им вярва?
4
4
ариана
ариана
10.09.2013 16:45
По логиката на тази статия аз трябва да съм мъртва!Егати глупостите!!!
7
4