sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Как да се обградим с положителни вибрации?

Как да се обградим с положителни вибрации?

РалицаРалица
Новак
6626
Как да се обградим с положителни вибрации?
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Мотивацията е един от двигателите на пълноценното съществуване. А тя се се ражда тогава, когато сте обкръжени от положителни хора и емоции. С други думи положителните вибрации ви даряват с усещане за енергичност. Единствено хората с положително отношение могат да вдъхновят.

Положителните вибрации, излъчвани от тези хора, ни карат да се чувстваме много щастливи. Позитивната енергия не е видима, но има изключително влияние върху живота и здравето.

Медицински изследвания доказват, че положителните хора имат необичайно добро здраве. Те живеят по-дълъг и щастлив живот. Организмите им са много по-издръжливи, успешно противостоят на болестите.

Как да създадете положителна обкръщаваща атмосфера?

Усмихвайте се. Позитивността започва с усмивка. Определено тя ще ви помогне да привлечете към себе положително настроените хора. Обичайно усмивката винаги е знак на добронамереност и емпатия, която предизвиква същите емоции и към вас. Тя помага и в критичните ситуации, когато стресът и яростта могат да вземат връх.

Социализирайте се. Опитвайте се да се запознавате постоянно с нови хора. Това ще повиши шансовете да създадете перфектната компания, която да ви зарежда с положителни емоции. Опитвайте се да избягвате общуването с хора, които излъчват негативни вибрации.

Комуникирайте позитивно. Дори и да сте имали лош ден или поредица от лоши дни, когато ви попитат „Как си? “ отвърнете „Добре съм. Животът е хубав! “. Не, не се изисква от вас да криете нещо или да потискате емоциите си. Важното е да знаете, че винаги има начин да преодолеете изнервеността и раздразнението си. Движението, разходките, забавните TV програми са сред най-лесните „лечения“ на негативните емоции. Можете да изградите позитивен модел на мислене именно чрез редовно повтаряне, че нещата имат решение и най-доброто предстои.

Вършете добри дела. Не е достатъчно само „мисленето“. Предприемете действия. Помагайте на хората в нужда, било то познати или непознати. Участвайте като доброволец в неправителствени организации или други сдружения с добри цели. Ако имате възможност давайте храна и дрехи на бедните. Страничният ефект от добрите дела е позитивизма, с който се зареждате от факта, че сте помогнали някому.

Позитивните хора имат „склад“ пълен с енергия, която изглежда, че никога не се изчерпва. Това са хората, които постигат своите мечти и най-съкровени желания.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest