sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Драсканиците разкриват вътрешния свят

Драсканиците разкриват вътрешния свят

Драсканиците разкриват вътрешния свят

Голям интерес за графолозите представляват различните драсканици, които човек прави, докато мисли, чака да му вдигнат телефона или по време на делови разговори.

Тези драсканици разкриват вътрешния свят на човека. Когато хората чертаят драскулки, те правят това несъзнателно. Докато е на събрание, човек, без да осъзнава това, покрива листа пред себе си с цветя или звезди.

Или пък по време на телефонен разговор рисува отвратителни физиономии на салфетка. Всяка драскулка разкрива част от света на човека, който я създава.

Изображението на къща или мебели разкрива, че човекът е домошар. Такива драскулки правят обикновено ергените и самотните жени. Тези рисунки издават стремеж към създаване на семейство.

Драсканиците разкриват вътрешния свят

Цветята и листата показват, че човекът е добър по характер и често става жертва на недобросъвестните си приятели. Такива хора обичат да помагат на другите.

Красиви профили и различни изображения на хора рисуват тези, които се интересуват от общуването. Често такива драсканици правят хора, които работят в големи колективи. Те издават общителна натура.

Когато обаче физиономиите са грозни или страшни, това означава, че авторът на рисунките е недоволен от нещо или пък в момента е силно разстроен.

Геометричните фигури издават способност за лидерство и ръководни умения. Защрихованите ъгли на фигурите показват способност за организиране.

Изящни линии, които нямат край, издават човек, който е тактичен и с него е приятно да се говори. Птици, риби и животни рисуват хора с въображение и чувство за хумор.

Звезди рисуват оптимистичните натури, а кръгове – хора, които имат високи духовни цели. Сърцата разкриват сантименталната романтична натура, а капките вода - меланхолизъм и флегматизъм.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 5
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати