sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Лицето на човека разкрива тайните му

Лицето на човека разкрива тайните му

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Лицето на човека разкрива тайните му
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Лицето на всеки човек е като отворена книга. Всичко в лицето говори – веждите, очите, устата, всяка бръчица. Една от най-древните физиогномии – наука за изучаване на лицето – е китайската.

Веждите говорят много, но при жените е трудно да се разпознае основното, тъй като те обработват миниатюрните косъмчета. Колкото са по-дебели веждите, толкова по-неотстъпчив е човекът.

Дългите вежди са знак за спокойствие и консерватизъм. Късите тънки вежди са знак, че човек е единак. Късите груби вежди издават влюбчива натура.

Вежди във формата на бумеранг са знак за находчивост и изобретателност, която помага в трудни ситуации. Срасналите се вежди издават праволинейност.

Лицето на човека разкрива тайните му

Големите очи са свойствени на властните хора, които в същото време са много чувствителни. Ако очите са леко дръпнати нагоре, това издава смелост и решителност.

Ако очите са дръпнати надолу, това издава добродушен характер, оптимизъм и концентрация. Китайската физиогномика класифицира очите, като ги сравнява с летящи и четирикраки създания. Очи като на дракон – големи, властни, с леко притворени клепачи, издават власт и авторитет.

Очите на феникс – дълги и леко извити в краищата, са характерни за хора, които са талантливи. Очите на лъва – големи, с гънки върху клепачите – издават чувство за справедливост и ръководни умения.

Очи като на котка издават, че на този човек трудно може да се разчита. Очи като на риба – горният клепач пада върху външния ъгъл на окото – издава флегматичност.

Дългият нос е характерен за консервативни личности. Дългият широк нос издава спокоен характер, а късият – открит характер, оптимистичен и дружелюбен.

Кокалестият нос с малка гърбица е знак за гордост и инат, агресивност и решителност. Тесният нос е знак за това, че човек ще трябва да се труди упорито през целия си живот. Орловият нос е знак за отмъстителност.

Голямата уста издава кариеризъм, а устните с ъгълчета като лък – нежност, привързаност и неспособност за високи постове. Малката уста издава слаб характер.

Плътните устни издават чувственост, а тънките, които не се докосват – жестокост. Загадъчната усмивка в ъгъла на устните при жените издава дълбока чувственост. Дългите, заострени напред тънки устни издават страхливеца.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 3
3 4
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Ива
Ива
19.10.2014 10:38
аз имам тънки устни и малка уста и че имам слаб характер е напълно вярно дори не мога да се контролирам дайте ми съвет ще ми дадете ли?
0
0
стефан
стефан
26.08.2013 18:56
нищо не пише за челото, то издава умственият капацитет на човек, освен това лицето като цяло се характерезира като няколко типа, марсово , сатурново,меркуриево,и тн. едно лице е винаги от смесен тип няма чисто лице затова трябва да ги распознаваме правилно.
5
0
papagal
papagal
21.07.2013 03:06
Все разбирачи:)
3
0
Лили
Лили
14.12.2012 01:23
Браво, и аз си избирам шефа за мъж , затова съм му противоположната половинка–красива и нежна!
1
1
Ann..
Ann..
23.11.2011 15:26
Значи грозните хора не случайно са такива, просто лицето й изразило душата. :)
Колко лесно да ги разпознаем било. :)))
2
2
курец
курец
21.11.2011 19:24
браво, по тълкованията разбрах че аз съм шефа лол
2
0