Кръговете в житата

Житни Кръгове

Кръговете в житните полета на Великобритания често са плод на действието на организацията Cropcirclemaker, чиите членове правят кръгове, а после се смеят, докато уфолози измерват радиационната активност.

Но далеч не винаги авторите са хора. През осемдсетте години на миналия век във Великобритания в житните полета по едно и също време се появили петстотин кръга, които, както се оказало, се правели от крави, вързани на кол, който обикаляли, докато пасат.

Но съществуват много кръгове, чиято поява няма как да бъде обяснена. Още повече, че понякога тя се случва пред очевидци, които твърдят, че кръговете са се появили за по-малко от секунда.

Първите житни кръгове са се появили в Германия през 1687 година. Това събитие било илюстрирано с известната гравюра „Дяволът с косата”. Едва векове по-късно – през 1966 година – била отбелязана появата на кръг в тръстиково поле в Австралия.

Кръговете в житата

Две години по-късно кръговете започнали да се появяват около Стоунхендж в Англия. Най-голям брой кръгове и рисунки по житните полета има в Англия – над две хиляди.

Следват я скандинавските страни, където са регистрирани стотина кръга, Русия – с над шестдесет житни кръга, САЩ – с над петдесет, Германия – с над тридесет, Япония – с тридесет кръга.

Въпреки че са правени много фалшиви кръгове от хора, те са били лесно разпознавани. Разликата е в това, че при истинските кръгове дори презрялата пшеница се огъвала плавно на деветдесет градуса, но продължавала да си расте, а при фалшивите тя се чупела.

Кръговете се появяват върху сухи стъбла, когато остават няколко дни до събирането на пшеницата. Една от версиите изтъква наличието на микроторнадо, което завърта класовете.

Може обаче кръговете да са отпечатък от долната част на летяща чиния. Но много от кръговете, а понякога и рисунките по житата изобщо не си приличат. Възможно е това да е подаване на сигнал от Космоса.

Има и теория, според която самата пшеница се пренарежда по този начин, за да ни изпрати послание, че и растенията са разумни. Отдавна се знае, че между растенията тече обмяна на информация.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Лазер
Лазер
30.04.2012 07:11
Ако "божията частица"е в нас,извънземните това сме и ние.Има сила която прави матриците на тъй наречените извън земни.Така както сме конфигурирани и създадени ние,то не сме предназначени за между галактически пътешествия.Предполагам,че могат да пътешестват тези които ни демонстрират различни сложни фигури в нивите.По формулата на Айнщайн,един междугалактически кораб,за да лети със скоростта на светлината и то на квадрат,тогава масата му не трябва да е повече от 4 грама.Следователно масата на "астронавтите" трябва да е като на Водородната молекула или на водата или на Азота,а може и да са като бульон за да има нужния избор при подреждането на различните "пъзели"от които да бъде и съставен и човека и оживен,чрез генетиката.(Следователно кокошката е била преди яйцето).Би трябвало чрез "божията частица"и непознатото магнитно поле и съответната матрица(
геном), от тези австронавчета да се създават различни конфигурации в това число от динозаврите през човека мравките и амебите,камъните и всичко видимо и невидимо за човешкото око.Ако сме конфигурирани като великаните които е видял Гъливер,то тези великани едва ли ще могат да видят лилипутите които също е видял също Гъливер.Ако се задълбочим,ще стигнем до извода, че ако приемем за официално измерване на времето, галактическото време,то няма да има и нужда от междупланетни пътувания за този който ни създава в различни форми и размери.Ако дръпнат шалтера на странното магнитно поле,което ни държи и на Земята,то може да се получи ефекта на разпрашаването,който е използван нагледно в един от клиповете на Майкъл Джексън.Ключа за нашето "разпрашаване" и за всеки по отделно е в генетичния ни код и химичните елементи,тъй като ние сме и не само ние, сме като "пъзел"спояван,чрез "божията частица"и съответното магнитно поле.Ако се измени полето,така че матрицата да подреди молекулярните "извън земни"по желания образ,то "божията частица",пак ще играе ролята на "разпределител и лепило".Така незабележимо за нас могат да се сътворяват картините в житните нивя, както и всичко останало."Твореца"предполагам, че ползва нанотехнологиите за да контролира и изпълнява заложените програми от матриците.В дадения случай е възможно да ползва като инструмент нискотемпературната плазма в която има електричество и магнитно поле,има нанотръба.ползват и тъй наречения "Огън на свети Елмо".Единия от инструментите е и тъй наречения "Свещен огън"(студена плазма)и е подсказване,също като кръговете в житата.Подсказване е и "Философския камък",който са търсили алхимиците знаейки,че някой някъде също е демонстрирал превръщането на Олово или Живак в злато.Спояването на два разнородни метала в един,заличаването на пукнати в диаманти и т.н.С комбинация от нанотехнологии и йонизирана плазма("Свещен огън"),ако се получи скенер и в него се инсталира например човешки Геном след сканиране на плътта,така е възможно той да се инсталира в тяло и тогава ще се получават човеци като на конвейер с еднакви качества,но ако се ползва разнообразния човешки Геном,може да се създаде човечество,също и целия свят,познат и непознат за нас.Ако периодично се сканира и след което се обновява зададената генетична програма т.е. рестартира се,тогава може да се живее с векове,защото ще се подмладяваме през установените периоди.Така може и да се възкреси някой по желание на "Твореца".Въпреки,че така космонавтите могат да станат безсмъртни и да заживеят в някакъв междупланетен кораб построен също с нанотехнологии,какъв ще е смисъла от такъв експеримент?Ще се получи "Загубени в пространството",като "Свободните електрони".
0
0
Атанас Димитров Димитров
Атанас Димитров Димитров
07.10.2011 16:52
Пред нас е резултатът от творчеството на друг разум. С "рисунките" си извънземните цивилизации са искали да ни предадат нещо, да ни разкажат за нещо или да ни предупредят, разчитайки на нашата съобразителност и интелект. "Рисунката" е специфичен тест, който може да се използва за проверка на готовността на нашата цивилизация за установяване на контакт.
Верига от осем кръга с обща дължина 134 метра, появила се на неожънато поле с пшеница, Англия през юли 1990г.показва, че към нас лети планетата Нибиру-планетата на Анунаките. Периодът и на въртене около Слънцето е около 3600 години."Времето" за долитане на планетата на мястото и между Марс и Юпитер ще е след около 100-160 години. На нея както и на Земята има живот, за което сочи венеца от жива трева, но той е на по-високо ниво.
0
0
***
***
04.10.2011 19:31
Part 1 - Pleiadian Alien Message - Bulgarian sub
vbox7.com
0
0
***
***
04.10.2011 19:30
Леко да образовам протосто, защото си личи, че говори по инерция, добита незнайно откъде. Нито 99% от кръговете са направени от хора, нито останалите проценти от проф. Разбира се, че има такива правени от хора и те не са малко, но си личат без абсолютно никакви допълнителни иследвания. Достатъчно е само да ги погледнеш, а за по - сериозните има толкова инфо, че изглежда просто не е имал достъп до нея. Предлагам му да потърси, а и на всички останали, които се съмняват. И не се притеснявайте, скоро човечеството ще е напълно наясно, че контакт с извънземен разум вече има и той не е никак отскоро, ами датира 12000 г назад. Ето ви и линк, който да копирате и ви препоръчвам да изгледате всички 13 части защото линка е само за първата(другите части са при нея).
1
1
Елена
Елена
15.08.2011 02:52
Нашите от БАН разговаряли с извънземни, май на междугалактически диалект.
0
0
прото
прото
06.08.2011 22:48
Доказано е, че 99 процента от кръговете са направени от човек, останалото са направени от професионалисти.
0
0