sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Петроглифите предвещават катастрофа

Петроглифите предвещават катастрофа

Петроглифите предвещават катастрофа

Библейската притча за Вавилонската кула разказва как човешкото възгордяване довело до това, че хората забравили единствения език, който говорели, и всеки народ се сдобил с нов език.

В света от векове са откривани доказателства за съществуването на древен общ език. Всяка година на територията на планетата се откриват нови скални знаци.

Те са направени горе-долу по едно и също време. Сред тях се срещат странни надписи, които са направени хиляда и седемстотин години преди новата ера.

Тези знаци са били разшифровани неотдавна. Тези знаци представляват думи от древноеврейския език. Такива знаци са откривани в Израел, а неотдавна бяха открити и в Колорадо и в други места на планетата.

След като били разшифровани думите от всички събрани рисунки, се оказва, че това е едно общо послание. То призовава всички да се молят на един бог и предрича катастрофа, свързана със Слънцето.

Петроглифите предвещават катастрофа

Специалистите все още не са наясно как е възможно в различни части на земното кълбо да са намерени едни и същи надписи, които описват една и съща история.

Вероятно предците ни са владеели един общ език, който им е служел за споделяне на информация от различните кътчета на земното кълбо. Според антрополозите човечеството е започнало да се развива паралелно в различни зони на земното кълбо.

Затова много специалисти смятат, че няма как да е съществувал един общ език, който да е обединявал всички хора на планетата. Но петроглифите – каменните рисунки – доказват точно обратното.

Специалистите с нетърпение очакват да открият каменни надписи, които ще разкажат някаква друга история, за да хвърли нова светлина върху древните загадки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
VenY
VenY
23.08.2013 11:41
Нормално е да го има страха от Слънцето! Все пак целият живот на Земята зависи от него.
1
0
AniVr
AniVr
23.08.2013 09:49
Защо в тези древни предсказания четем само за гибел, зло, за края на света.....а никъде не прочетох, че нещо хубаво ще се случи на тази наша земя...
2
0
Парапитека
Парапитека
23.08.2013 06:56
континентите са били сляти за последно преди 200млн.години, тогава и маймуни не имало, камоли хора? чете бе хора!
1
0
деси
деси
03.06.2013 13:45
много си прав в разсъждението си за континентите,че са били едно цяло.и аз така мисля.
0
1
1.
1.
03.06.2013 12:28
Отговорът е много прост! Континентите са били сляти в едно общо цяло преди да се разделят и отдалечат. Човечеството е било малобройно и естествено, единно в оцеляването. Общ език, общи обичаи, общи богове.
0
1