sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Навлиза голата йога

Навлиза голата йога

Навлиза голата йога

Почитателите на йога често правят упражненията, за да прочистят ума си, но някои искат да освободят и тялото си. Напоследък практиката е да се освобождава тялото не само от лоша енергия, но и от дрехите.

Хората, които практикуват йога, както майка ги е родила, твърдят, че това им помага да станат по-уверени в собствените си сили, да приемат тялото си и да се избавят от чувството за притеснение.

Разголването издига тази практика на ново ниво на автентичност и честност, тъй като според експерти тази автентичност често се губи заради модата на дрехите за упражнения.

Вече са създадени и центрове за гола йога. Според създателите им тази практика помага на хората да се справят по-лесно с проблемите в живота, като предлага освобождаване от обичайните ограничения.

Навлиза голата йога

Има хора, които в началото се притесняват, но след това губят усещането, че не им е комфортно. Новата реалност се усеща от съзнанието петнадесет минути след началото на първото групово упражнение.

По този начин много хора се избавят от страховете си, които изпитват, когато искат да направят някаква промяна в живота си. Усещането е най-вече психологическо, защото се изпълняват нормалните упражнения, характерни за йога.

Новата практика набира все повече почитатели, тъй като йогата е популярна, но в новия вариант е още по-интересна. Някои от посетителите са нудисти, но пък не са практикували йога.

За тях това е прекрасен начин да съчетаят полезното с приятното. Други хора се занимават отдавна с йога, но смятат за истинско предизвикателство възможността да опознаят по-добре собственото си тяло.

Много хора разбират за себе си повече неща, отколкото са знаели през целия си живот. Според експертите наистина голата йога може да подейства на психиката като начин за освобождаване.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Johnnie
Johnnie
12.07.2013 17:29
Да , не е срамно да си гол . Срамно е да си крадец и лъжец. А и е полезно за тялото.
0
0
emi
emi
09.03.2013 08:41
Това само липсваше и то няма смисъл да носи името `Йога`, а групова оргия. Кошмар ! Аз не знам сериозни хора ,които се занимават с йога да се съгласят с тази простотия . Освобождаването става с ума , не чрез дрехите. То по тая логика в днешния напрегнат живот , дайте да да трагнем голи , че да не сме толкова стресирани ! .....
1
0
гол
гол
13.09.2012 16:32
Много съм за! Къде се събирате?
2
0