Древната ядрена война

Древната ядрена война

Според ведически текстове преди хиляди години нашата планета била обитавана от племето на асурите – хора с гигантски ръст. Те били погубени от собствената си доверчивост.

Боговете с помощта на измама ги победили и ги изгонили на дъното на океана и под земята. Пирамидите, които се намират на различни места на планетата – Египет, Мексико, Тибет, Индия – са свидетелство за факта, че е имало единна култура.

Боговете от ведическите текстове най-вероятно са пришълци от Космоса. Между тях и асурите е избухнала ядрена война, която е довела до екологична катастрофа и промяна на живота на планетата.

Съществуват потвърждения на тази хипотеза – на Земята са открити много следи от действие на радиация. По онова време са протекли процеси, довели до мутации – затова в легендите на много народи се разказва за хора с по едно око.

Древната ядрена война

Известно е, че радиацията води до удвояване на хромозомния набор, който предизвиква гигантизъм и удвояване на органите – появяват се две сърца или два реда зъби. На различни места на планетата са открити останки от гигантски скелети с по два реда зъби.

На Земята са открити над сто фуниевидни кратера с диаметър над два километра, като има и два огромни – с диаметър от четиридесет километра в Южна Америка и с диаметър сто и двадесет километра в Южна Африка.

Ако те са се образували в палеозойската ера – преди около триста и петдесет милиона години, те отдавна щяха да са изчезнали, тъй като дебелината на горния слой на планетата се увеличава.

Кратерите са непокътнати до ден днешен, най-вероятно защото ядреният удар е бил осъществен преди около двадесет и пет хиляди години. Асурите са се опитали да се спасят в подземните си градове, но земетресенията, последвали ядрените взривове, разрушили домовете им и те отново трябвало да се качат на повърхността.

Под повърхността на цялата планета има мрежа от тунели – в пустините на Северна и Южна Америка, в Сахара и Гоби, в Кавказ и Алтай. Потомците на асурите, които останали да живеят под земята и дишали със система от тръби, постепенно се превърнали в джуджета.

Според геолозите животът под земята е напълно възможен. Под земята има повече вода, отколкото в целия световен океан, там има подземни реки и морета.

Най-вероятно там има и растения, които отделят кислород. Фотосинтезата може да бъде осъществявана и в пълна тъмнина, стига по земята да се пуска слаб електрически ток.

Рейтинг

5 4
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
asen
asen
06.05.2015 20:37
viv india e otkrita yadrena ataka ot predi 5000 godini..tova znaci idva nasheto vreme da izchezvame
0
1
АСГ
АСГ
19.05.2014 15:46
Добре де един въпрос имам... Никой ли от вас не се е замислял, че нашата вселена всъщност е млада а за появата на живот трябва време. Не казвам че ние сме първи но най-вероятно сме едни от първите. И вместо да търсим стари и мъдри раси не е ли по-добре ние да станем такива а пък тогава те сами ще ни намерят?
3
2
хистоРИ
хистоРИ
10.08.2013 23:50
Сега сме пето слънце, тоест пети свят. Пет хляба и две риби. Хопи и навахо имат какво да кажат
1
1
АНИ
АНИ
06.02.2013 15:05
Историята ми се струва напълно правдоподобна!Защо се величаем и си вярваме че сме единствени и неповторими?Ако се опрем само на факта за пирамидите трябва да се съгласите ,че тези преди нас със сигурност са били по умни и кадърни,но....ето на,заминали си са!

7
1
Виктор
Виктор
23.03.2012 20:12
Историята има смисъл,но не е истинска.
Напревена е в резултат на друга.
Напишете в интернет.
Интервю с рептил.
Влезте в първия сайт и четете.
0
1
гражданинът Х
гражданинът Х
30.01.2012 22:26
ами защо не се замисляте че от маймуната не е станало нищо и че всяко нещо на земята което се движи поема някаква храна и изхвърля одпадъци като се почне от нас и се свърши до най обикновенните машини като колите те консумират петрол и изсхвърлят изгорели газове като нас така че размислите оставям на вас
0
1
Слави
Слави
10.01.2012 17:43
До Донка (коментар номер 6 ) : Може и да е имало цивилизация подобна на нашата и дори по-напреднала от нашата технологично но явно колкото и напреднали да са били те не са преценили последиците от един ядрен конфликт и в това си приличаме много.И нашите лидери не оценяват заплахата от ядрените оръжия и дано да се опомнят и да премахнат ядрения арсенал от въоражението си ,защото най-вероятно ще последваме съдбата на тази цивилизация и може би един ден след 20,25000 год. други ще говорят за нас както ние говорим за тези преди нас като за измислица.Нещата се повтарят,дано си вземим поука,ако ли не дано оставим знак за тези след нас да не повтарят грешката ни.За съжаление психиката на хората е свързана със самоунищожението...
1
0
Донка Василева
Донка Василева
01.10.2011 19:15
Не мога да разбера защо хора неграмотни правят коментари за нещо, което не познават! Вярвам и съм сигурна в това, че е имало и преди нас цивилизация, която е била на много по-напреднало равнище от нас.
2
0