Не правете любовни срещи на кръстопът

Не правете любовни срещи на кръстопът

Поличбите за любов и сърдечно щастие са хиляди. Днес вижте няколко от тях:

- Ако девойката целуне любимия си за пръв път на пълнолуние, това предвещава голям късмет в съвместния им живот. Девойката скоро ще стане съпруга на своя избраник и бъдещето им ще бъде изпълнено с щастие и охолство.

- На хубаво е, когато момичето чуе кукуригането на петел в момента, в който мисли за любимия си. В този случай то скоро ще мине под венчило със своя избраник. Същото казват и когато влюбената девойка падне при качване по стълба.

- Влюбените трябва по възможност да се срещат на хълм, край река, на морския бряг или в гората, за да останат завинаги верни един на друг. При това трябва да се заобикалят тополите.

- Не е на добре влюбените да се срещат на брега на канал или езеро, на мост, в долина. Но най-лошото е – на кръстопът. Тогава любовта и уважението може да прераснат в ненавист и презрение.

- В никакъв случай влюбените не трябва да се целуват на кръстопът.

- Щастлив знак е, ако пишете любовно послание, да го завършите точно когато часовникът удари полунощ.

- Ако, разхождайки се с любимия, срещнете черна котка, бял кон или пони, ще ви провърви.

- Не гледайте младата луна в огледало – това предвежада непостоянство или кавги.

- За да спечелите обекта на чувствата си, изпълнете в пет последователни дни следното чародейство. Залейте със спирт сухи портокалови кори, дръжте ги в течността едно деноношие и ги извадете. Нанесете няколко капки от портокаловия аромат върху тялото си непосредствено преди срещата с желания мъж.

Същия ден добавете към портокаловата настойка семена от анасон. Оставете и тя едно денонощие и на следващия ден използвате настойката като парфюм. След това добавете карамфил, като не забравяте да отстраните предишни компонент.

На следващия ден извадете карамфила и добавете стрит корен от орхидея. След още едно денонощие използвайте магическата течност. Накрая добавете и последния компонент – джинджифил, кимион или цикория.

Ако имате възможност всеки ден нанасяйте по капка от променящата се по състав течност върху дреха или лична веч на своя възлюбен. Това ще усили действието на магията, научихме от в. "Врачка".

Рейтинг

4
Общо 7 гласували
5 3
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари