sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Пътешествия във времето

Пътешествия във времето

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Пътешествия във времето
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
Виж ››

Мексиканските вестници описват случай във влак, който пътувал от Мексико към Акапулко. В купето, в което пътували млад хирург и жена с дете, изведнъж се появил разрошен и изплашен мъж.

Върху главата му имало бяла перука, поръсена с пудра, в едната му ръка имало гъше перо, а в другата – голяма кожена кесия. „Аз съм министър Хорхе де Баленсиага! Къде съм? ”, кръщеля той.

Хирургът изтичал да намери кондуктора на влака. Когато се върнал в купето, открил, че паникьосаният мъж с перука е изчезнал. Кондукторът решил, че хирургът си прави шега с него.

Докторът обаче намерил два предмета – гъшето перо и кесията на непознатия мъж. Той ги взел и ги показал на историци, които ги определили като изработени през осемнадесети век.

Пътешествия във времето

В исторически документи била открита бележката на тогавашен епископ, който твърдял, че министър де Баленсиага, който не бил първа младост, изпаднал в ненормално състояние и разказвал на всички, че докато се връщал в дома си, видял огромна карета, но от желязо, която дишала като огнен змей.

По думите на епископа министърът не бил на себе си, защото описал, че се озовал вътре в огромната карета и видял странно облечени хора, които според него били помощници на Сатаната.

Баленсиага се помолил на Господ и внезапно се озовал на една от мексиканските улици. Министърът така и не успял да върне здравия си разум до края на дните си.

Не по-малко странен е случаят, станал през 1988 година в Токио, където лека кола блъснала мъж и той загинал на място. Шофьорът и свидетелите твърдяли, че човекът се появил внезапно, все едно паднал от небето.

Полицаите установили, че дрехите на прегазения са старинни и извадили от джоба му паспорт, издаден преди сто години. Там имало и визитки, на които пишело, че професията на убития е била артист от императорския театър.

След няколко седмици търсене полицията открила старица, която разказала, че баща й изчезнал при загадъчни обстоятелства. Той излязъл да се види с приятели и така и не се върнал. Тя им показала старинна снимка, на която бил изобразен прегазеният мъж.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Индианецу
Индианецу
01.09.2013 12:06
възможно е , мисля че наскоро бяха открили труп и броня на рицар от 14 в. в едно блато на о. Пасха ! ... в някои места има телепортационни портали създадени множество обстоятелства (изкривяване на пространствено - времевия континиум , събиране огромна маса от енергия на тези места, може би някакъв тип лъчи събиращи атомите на телепортираните обекти на изходната дестинация която в повечето случаи може би е случайна но въпреки това лъчите не се разпиляват на разни посоки , така че примерно ръката ви да е в Ню Йорк , стомаха ви в Пекин а главата ви в джунглите на Амазонка ..;D
2
0
Anna
Anna
04.07.2013 17:52
Това е една от способностите на времето... Всичко се случва едновременно .. Има една книга на Джон Кехоу ' Възможностите на подсъзнанието в Квантовия свят" , където е описан подобен случай и още много интересни факти за времето.. Но най-интересното от всичко е това всеки сам да разбере за себе си времето...
3
0
jenny
jenny
31.12.2011 12:30
а може би става въпрос за черни дупки... учените ги търсят в пространството.. а може да има такива тук на земята и това е 1 възможност, няма невъзможни неща убедена съм в това.
3
1
e6acu
e6acu
27.06.2011 08:36
Визуализация му е майката, представяш си че си по-бърз от светлината и хоп. Човешкият мозък е уникално нещо, но за жалост са ни орязани правата за достъп в него. На практика сме слепи и глухи спрямо енергиите които ни заобикалят. Склонен съм да мисля, че описаните случаи, са плод на спонтанна реакция на отделните хора, подложени на стресови ситуации.
6
0
Monny Monsterr
Monny Monsterr
20.07.2015 23:38
Приятно ми е да чуя (в случая да прочета) подобни неща и мнения на хората. Рядко срещам хора като теб, които са убедени в силата на мисълта.

В продължение на хилядолетия, мозъка бива мачкан и смятан за просто орган от човешкия организъм, който може да мисли, запомня и т.н, но не може от само себе си да промени нещо на практика (т.е, че мисълта не може да влияе пряко на материалния свят). Но това схващане е съвсем погрешно.

Хората могат да направят всичко със силата на мисълта, но не го знаят. А дори и да го знаят и да са убедени в това, цялото общество, което твърди че нещата не са възможни, един вид влияят на уменията ни да използваме мозъка си по-пълноценно.
0
0
Цонева
Цонева
24.06.2011 20:53
Вероятно не е природно явление, а случайно напипване на механизма за телепортация. До сега не са правени задълбочени изследвания, защото човешката природа има склонността да отхвърля всичко което и коства усилие да го обясни. Жалко, но е факт. Ако с тези темпове се развиваме като цивилизация, шансовете скоро да усвоим този механизъм на телепортация във времето са много малки.
3
0
Monny Monsterr
Monny Monsterr
20.07.2015 23:30
Съгласна съм. Други пък смятат, че подобни явления се случват когато се отваря нещо като портал във времето... и аз не знам как да го обясня, но мисля, че разбирате за какво говоря. Учените и сега се опитват да намерят начин за да се телепортираме. Засега знам, че са успели да телепортират частици на (мисля че) няколко метра разстояние. Но не съм запозната подробно с конкретните изследвания и не знам докъде са стигнали учените с опитите си.
0
0
Einstein
Einstein
24.06.2011 19:42
Законите на физиката не само, че не забраняват пътуването напред във времето, ами това е отдавна доказан ефект на Теорията на относителността. За да се случи обаче е необходимо нещо много повече от просто "молене на Господа". Човек трябва да се движи изключително бързо, със скорост близка до тази на светлината. Такива хаотични телепортации са недопустими. От гледна точка на квантовата механика обаче те са напълно възможни. Може да се обясни с физика, но времето, което трябва да се чака, за да се случи нещо подобно, е в пъти повече от възрастта на Вселената. Накратко - възможно, но твърде малко вероятно. Твърде малко.
2
0
Monny Monsterr
Monny Monsterr
20.07.2015 23:27
Има неща, които ни се струват като магия, само защото не знаем как стават. Но е факт, че има толкова много очевидци, хора, които са преживели и дори доказателства за подобни странни явления. Дори и законите на физиката да ги отричат, как ние бихме могли? А замисляли ли сте се, че може би ние не сме изучили всички закони?
0
0
СтаниславЧО
СтаниславЧО
23.06.2011 10:10
Всичко е възможно, стига да знаеш как да го постигнеш. В този случай явно става дума за някакво природно явление най - вероятно.
2
0