Учете се на любов от животните

Учете се на любов от животните

Животните разбират езика на любовта и понякога е полезно да вземем пример от тях. Психолозите съветват: бъдете общителни като пингвините. Не е важно дали имате опит в любовните отношения или не, трябва да сте контактни и да сте в различни компании, в които ще срещнете самотни сърца.

Всяка година през пролетта мъжките пингвини се събират, като броят им достига до няколко хиляди накуп. Тогава се появяват женските като на светски прием и всеки от мъжкарите се опитва да впечатли избраната от него женска. Съюзът им трае години.

Бъдете стилни като пауните. Всеки привлича вниманието, ако е облечен стилно. Паунът гордо показва красивата си опашка на женските, за да им направи впечатление. Не е необходимо да се обличате толкова ярко, достатъчно е да покажете стил и класа.

Запазете спокойствие като пеперудите. Когато срещнете любовта на живота си, вие започвате да вършите истински глупости. Малко хора могат да запазят спокойствие в такъв момент. Но точно то е необходимо в началото.

Учете се на любов от животните

Вземете пример от женската на тропическата пеперуда, известна с латинското си наименование Bicyclus anynana. Колкото е по-студена температурата, при която живее гъсеницата, толкова по-благосклонна е към мъжкарите, когато стане пеперуда. Колкото по-малко емоции покажете на първоначалния етап, толкова е по-малък шансът да извършите непоправима грешка.

Научете се да танцувате като морския дракон. Хората, които танцуват добре, имат повече успех сред представителите на срещуположния пол, отколкото тези, които не танцуват. Не трябва да изпитвате комплекси, че не сте като професионалните танцьори, а да се отдадете на ритъма. Едно от съществата, които блестят с виртуозен брачен танц, изобщо няма крака – това е морският дракон.

Бъдете настоятелни като таралежа. В човешкото общество са истинска рядкост случаите, в които срещаме любовта на живота си, като се влюбим от пръв поглед.

Много често се случва с години да се налага да доказваме любовта си на обекта на нашите чувства. Мъжкият таралеж избира женска, която харесва, и постоянно се навърта около нея.

При хората може да се стигне до леко раздразнение в началото. Но упоритостта понякога може да е полезна и това да се окаже вашият шанс да постигнете щастието.

Рейтинг

4.2
Общо 6 гласували
5 2
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Д
Д
30.07.2013 21:19
Съвети за мъже..сладурска тема с много истини. Това за таралежа изби рибата, но много вярно, не случайно са казали хората "далече от очите, далече от сърцето", мъж, който умее да танцува впечатлявя повече жените :)
2
0