Изчистете негативите от дома си

Изчистете негативите от дома си

За да е напълно чист домът ви, не е достатъчно да измиете пода и чиниите, да лъснете прозорците и огледалата. Трябва да изчистите от дома си цялата отрицателна енергия.

Ако не го направите, не се чудете, ако редовно вие и близките ви избухвате, дори за това да няма повод. Караниците и скандалите са нещо обичайно в дом, който не е почистен от негативната енергия.

Разбира се, това не означава, че не трябва да измиете пода, прозорците, стените, вратите и всичко останало – през лятото това е истинско удоволствие.

За да изчистите дома си от негативна енергия, трябва преди всичко да откриете източниците на позитивна енергия в помещенията.

Това се препоръчва от фън-шуй, което не е религиозна практика, а наука за разполагането на хората и предметите в пространството. Източниците на положителна енергия са предметите, които ви зареждат с енергия и до които се чувствате изключително спокойни и щастливи.

Ако сте решили домът ви е да е напълно чист, трябва да изчистите всичко много добре, така, че да блесне. Отворете всички врати и прозорци, за да влезе светлина и въздух.

Скрийте дълбоко негативните снимки, които могат да ви натъжат по някакъв начин. Изхвърлете умиращите и мъртвите растения – независимо дали са във ваза или в саксия. Изключение правят сухите цветя.

Поставете навсякъде свежи цветя. Запалете ароматични свещи. Включете приятна ненатрапчива музика. Поставете всички предмети на местата им.

На Изток голямо значение се отдава на водата при ритуала по почистването. Добавете пет парченца кора от портокал в чаша с прясна вода. Разходете се из цялата къща по посока на часовниковата стрелка, като започнете от вратата, и пръскате ароматна вода навсякъде.

Виж повече

Рейтинг

5 6
4 6
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати