Талисманите на огнените зодии

Зодия Лъв

Огънят е силна стихия, нейният цвят е червеният, това е източник на енергия и живот. Хората, родени под знака на някоя от огнените зодии, са заредени със силна енергия, те са умни, активни и родени за лидери.

Камъните на огнените зодии са заредени с енергията Ян и при някои хора, за които са неподходящи, могат да доведат до главоболие и дори до нервни сривове.

Камъните на Стрелците

За талисман на хората, родени под зодията на Стрелеца, е подходящ най-вече гранат. От 23 ноември до 2 декември на бял свят се появяват хора под влиянието на Меркурий. Те са смели, чувствени, независими. Техните камъни са ахат, аметист, нефрит, кварц, тигрово око, кървавочервен яспис.

От 3 до 12 декември се раждат Стрелци под влиянието на Луната. Те са надарени с голямо въображение. Щастливите им камъни са тюркоаз, оникс, опал.

От 13 до 21 декември се раждат Стрелци под влиянието на Сатурн. Те ценят всичко луксозно и не обичат да си отказват глезотийки. Щастливите им камъни са смарагд, рубин, сапфир, топаз, циркон.

Диаманти

Камъните на Овена

Основният камък на Овена е рубинът. От 21 до 31 март се раждат хора под влиянието на Марс. Това е истинска стихия! Тези хора са бойци, силни и агресивни, твърди в решенията си. Щастливите им камъни са ахат, планински кристал, тигрово око, лазурит, малахит.

От 1 до 11 април се раждат Овни под влиянието на Слънцето. Те са благородни и въпреки че са честолюбиви, са великодушни. Техните камъни са хелиотроп, перли, котешко око, корал, кехлибар.

От 12 до 20 април се раждат личности, повлияни от Венера. Това са страстни натури, нежни и импулсивни. Щастливите за тях камъни, подходящи за талисмани, са диамант, гранат, рубин, сапфир, циркон.

Камъните на Лъва

Основният камък на Лъва е диамантът. От 23 юли до 3 август се раждат Лъвове под влиянието на Сатурн. Те са силни и страстни, не могат без компания и се чувстват зле, когато са самотни. Щастливите им камъни са планински кристал, лунен камък, нефрит, тигрово око.

От 4 до 12 август се раждат Лъвове под влиянието на Юпитер. Те са разумни, отдават голямо значение на церемониите, пълни са с изисквания. Щастливите им камъни са котешко око, оникс, опал, цитрин, кехлибар.

От 13 до 23 август се появяват на бял свят Лъвове под влиянието на Марс. Това са натури властни и любящи, които съчетават ум и сила. Щастливите им камъни са гранат, сапфир, рубин, диамант, смарагд, циркон.

Виж повече

Рейтинг

5 13
4 17
3 11
2 6
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати