Талисманите на Земята

Талисманите на Земята

Всеки представител на зодиите, които се управляват от стихията на Земята, трябва да знае какъв талисман да си избере – за всеки е подходящ различен камък, което зависи от датата му на раждане.

Хората, родени под знака на земните зодии, се отличават с огромната си любов. Те са практични и разумни. Това са представители на зодиите Телец, Козирог и Дева. Техните камъни рядко са прозрачни, но са ярки и заредени с положителна енергия.

Камъните на Козирога

Талисманите на Земята

Основният камък на Козирога е ивичестият топаз. От 22 декември до 2 януари се раждат личности под влиянието на Юпитер. Те са спокойни и склонни да жънат успех на всяко поприще. Камъните, които им носят късмет като талисмани, са ахат, планински кристал, лунен камък, нефрит, тигрово око.

От 3 до 13 януари се раждат Козирози, повлияни от Марс. Това са хора, които обичат да си седят вкъщи и предпочитат да са сред приятели, отколкото на купон с непознати. Щастливите им камъни са тюркоаз, котешко око, оникс, опал, хелиотроп.

От 14 до 20 януари се раждат хора под влиянието на Слънцето. Те са силни и страстни и много работоспособни. Щастливите им камъни са гранат, опал, рубин, сапфир, циркон.

Талисманите на Девата

Основният камък, който носи късмет на Девата, е ясписът. От 24 август до 2 септември се раждат Деви под влияние на Слънцето. Те знаят какво е хармония, но не винаги знаят как да я постигнат. Щастие им носят ахат, аметист, планински кристал, лунен камък, нефрит, тигрово око.

От 3 до 11 септември се раждат хора под влиянието на Венера, които са притеснителни и потайни. Щастливите им камъни са перли, котешко око, оникс, цитрин.

От 12 до 23 септември се раждат Деви под влиянието на Меркурий. Те са скромни, но находчиви и малко мързеливи. Женят се доста късно. Щастливите им камъни са диамант, смарагд, гранат, сапфир, топаз.

Камъните на Телеца

Основният камък на Телеца е сапфир. От 21 април до 1 май се раждат хора под влиянието на Меркурий. Те са меланхолични и имат големи умствени способности. Щастливите им камъни са ахат, авантюрин, аметист, кварц, тигрово око, яспис.

От 2 до 11 май се раждат Телци под влиянието на Луната, натури благородни и склонни към мечти. Те са нерешителни понякога, но от тях се получават чудесни политици и писатели. Щастливите им камъни са тюркоаз, корал, оникс, опал.

От 12 до 20 май се раждат хора под влиянието на Сатурн. Те ценят високо самотата, трудно контактуват с хората и често са песимистично настроени. Щастливите им камъни са аквамарин, диамант, берил, рубин, смарагд, сапфир, топаз.

Виж повече

Рейтинг

5 10
4 13
3 5
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Елица
Елица
18.02.2012 15:31
Аз открих и за другите зодии. Просто погледнете на ляво в карето "Още по темата"-цъкнете на талисмани. Там има за останалите зодии :)Приятно четене!
4
0
Тодор
Тодор
30.11.2011 00:06
Бих искал да разбера за зодия овен какъв е камака
1
0
усмивка
усмивка
19.09.2011 19:19
И на мен ми се иска да видя за зодия Лъв. Благодаря.
1
0
:))
:))
26.08.2011 23:37
Би трябвало да има за всички зодии, но изглежда, че няма.
0
0
rumi1958@abv.bg
rumi1958@abv.bg
07.06.2011 19:40
Неприятно се изненадах, че липсват камъните за водните зодии. С поздрав. Много благодаря.
0
0
неди
неди
07.06.2011 14:26
Къде може да видя талисманите и на водните зодии защото аз съм зодия Рак. Моля, отговорете ми.
0
0