Сатанизмът - религията на злото

Сатанизмът - религията на злото

От доста време все повече се сблъскваме с една нова така наречена религия, а именно Сатанизма. Той представлява религиозно или полурелигиозно движение, което се покланя на Сатаната. За хората последователи на това движение злото и Сатаната са над всичко. Те отричат доброто и през целия си съзнателен живот се стремят само към зло.

Една от най известните сатанински секти е "Църква на Сатаната". Тя е създадена на 30.04.1966г. в Сащ от Антоан Шандор Ла Вей. Той също така създава и първата сатанистка библия. Други известни подобни движения са :"Ордена на Марс, Храма на Сет и Мизантропски луцифериански орден".

Сатанистите си имат свои ритуали, празници, заклинания както и закони.

Един от най известните случаи на проява на последователи на такова движение са така наречените Изнасилвачите - изкормвачи от Порт Елизабет. Всичко започва когато една вечер млада девойка е отвлечена, изнасилена и изкормена от двама мъже. Но тя не умира спасена е от 20 годишен студент по ветеринарна медицина. По късното двамата изнасилвачи били заловени, оказало се че те имат още много жертви. Двамата последователи на Луцифер получават по три доживотни присъди.

Сатанизмът - религията на злото

Други запознати със религията на злото пък твърдят, че има регистрирани случаи на хора изпаднали в безсъзнание докато слушали сатанистка музика.

За съжаление тези видове секти набират все повече сила и тук в България. В нашата родина съществуват три братства на Сатанисти. Като цяло тази религия за сега все още не е опасна за повечето хора, но тук нашите тинейджъри изкривяват значението и и вършат злодеяния защото смятат че така трябва.

Опасни ли са хората последователи на тази религия за самите нас? Според самите сатанисти хората са придобили грешна представа за тяхното движение от телевизията и филмите. Пак според тях ние си мислим че те извършват кървави ритуали и жертвопринушения, но това било напълно невярно. Единствения начин, по който биха могли да ни навредят, били само техните познания в магията.

Според учените и психолозите една от главните причини сатанизма да се разпространява толкова бързо е интернет.

Там децата могат да се свържат с лидери на подобни секти буквално за минути. Опасността е реална и голяма тъй като тези водачи на секти са също толкова опасни колкото и всяка една друга секта по света.

Членуването на детето ви в едно такова сдружение може да доведе до сериозни последици. Може да се стигне от затвора до самоубийство. Специалистите съветват редовно да проверявате какви сайтове посещават вашите деца както и с какво хора контактуват най-често. Ако пък разберете че вашето дете или на някой ваш познат членуват в подобно движение трябва да се обърнете към полицията и психолозите.

Опасена или не вярата в Луцифер и неговите поклоници се увеличавт с всеки изминал ден. Вие сами преценете към кой път ще поемете. Защото този път наистина има важни последици както за вас така и за другите около вас.

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (18)

Изпрати
izbrznztz ot isus
izbrznztz ot isus
30.09.2011 18:18
Аз съм младежки лидер в Евангелска църква и не спим. Един приятел на татко е бивш полицай от ЦРУ и с негова помощ нашата църква ще направим тайна операция против сатанинските секти в България, нещата са под контрол.
1
0
ДБ
ДБ
30.09.2011 16:45
Къде са църквите в България, независимо коя християнска деноминация и какво правят спят ли ? Защо не предприемат конкретни действия ? Мисля, че мисията на един християнин не е само да ходи на църква.
4
0