Счупените чинии носят лош късмет

Счупените чинии носят лош късмет

Счупени вещи за лош късмет

Домът е проекция на душата и тялото на човека. Всичко, което се намира в дома ви, е свързано по някакъв странен начин с вашето подсъзнание, с желанията ви и дори с бъдещето ви.

Не всяка вещ може да ви донесе полза. Ако имате малко свободно време, направете кратка инвентаризация на предметите, които сте събрали в дома си.

Стари дрехи носят лош късмет

Без съжаление изхвърлете нещата, които замърсяват енергията на дома ви, за да привлечете късмета. На първо място това са старите ви обувки и старите дрехи, които не носите от години.

Те може да са мили на сърцето ви, но са добри само когато са здрави. Дрехите, както и обувките, не трябва да се пазят, след като са се превърнали в парцали.

Всичко това привлича негативната енергия и пречи на положителните промени да се случат в живота ви. Според специалистите по фън-шуй ако се опитвате да отслабнете, но нямате никакъв успех, това може да се дължи на натрупванията от стари ненужни предмети, които замърсяват енергийните канали на дома.

Не е необходимо да изхвърляте всичко подред, но все пак е добре редовно да правите преглед на шкафовете и чекмеджетата си, а също така и на гардероба.

Счупените и пукнатите чаши и чинии обикновено се държат в шкафовете, докато не се превърнат в парчета. Повечето домакини слагат красивите чинии в секцията, а пукнатите използват всеки ден.

Не е чудно, че при такова отношение към самите себе си проблемите в личния живот и в работата ще валят един след друг. Пукнатините върху съдовете са пукнатини и в съдбата ви.

Чиниите символизират семейството и богатството. Когато се храним в пукнати чинии, подсъзнателно се настройваме на вълна неприятности и неуспехи.

Ако имате в дома си виещи се растения, веднага ги изхвърлете или ги изнесете на балкона, тъй като те привличат болести и лош късмет, когато са в помещението.

Не украсявайте дома си със суха тръстика, защото това носи нещастие. Украсете го със сухи цветя, които подобряват енергетиката на дома и предпазват от болести и лошо настроение.

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати