sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Житни кръгове

Житни кръгове

Житни кръгове

От край време на нашата планета датира един феномен, който досега има само едно правдиво обяснение. Това са прочутите кръгове в полетата на Австралия, Англия, а и на някои други страни.

Човечеството е минало през всякакви версии - от болести по растенията, през умишлена направа и е стигнало като че ли до истината - това са следи, оставени от извънземни.

Болестите по растенията трудно могат да придобиват такива форми, освен ако някой не ги направи нарочно да растат така. Умишлената направа от човек е просто немислима, защото те са толкова големи, а и се виждат само от високо. Така за направата на един такъв кръг ще бъдат необходими стотици хора, които да седят долу на земята и още толкова, които да кръжат във въздуха. Таква операция определно би привлякла вниманието на хората, а и надали някой злонамерен уфолог би жертвал толкова много пари за нещо толкова сложно.

Остава единствената истиснка версия, която поне за сега не може да бъде оборена. Единият вариант е това да са отпечатъци от космически корабо, но и това ми се струва малко пресилено защото такива големи кораби биха привлекли отново внимание.

Тези огромни кръгове, както Великата Китайската стена и Пирамидите могат да се видят дори от космоса и с това биха се превърнали в отлични птеводни знаци. Освен това те могат и да представляват някаква друга маркировка. Самият факт, че никой не е разбрал още от какво са причинени те говори, че този проблем не бива да се пренебрегва. Колкото до снимките, които съм ви предоставил някой от тях може и да са фалшиви, но кръговете съществуват. По телевизията ги дават доста често - Просто ги има - това никой не отрича.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Мичи
Мичи
04.02.2012 04:14
Житните кръгове са хиляди, едва ли някои хора ще си губят времето за да ги направят. Освен това са се появявали и в България. Една българка ги изучава и разшифрова- Мариана Везнева-прочетете в нейния сайт-
0
0
уфо
уфо
12.10.2011 09:27
Гледал съм по Дискаври как се правят житните кръгоне от хората, много лесно, предварителни изчисления и става. Пък дали са извземни, не знам.
0
0
Атанас Димитров Димитров
Атанас Димитров Димитров
01.10.2011 01:21
Кръгови фигури върху треви, храсти или житни растения обикновено възникват на местата, където ниско над земята са висели - или са кацали - обекти с извънземен произход.
И така пред нас е резултатът от творчеството на друг разум.С "рисунката" си Те са искали да ни предадат нещо, да ни разкажат за нещо или да ни предупредят, разчитайки на нашата съобразителност и интелект.
Ние сме с ограничено съзнание, слабо развито логическо мислене и не достатъчно ниво на познания.Следователно не сме готови нито технически, нито морално, нито духовно за общуване с по-висш разум. Те са отлетели заедно с наблюденията си върху нас, а ние оставаме в недоумение с въпросите си без отговор и високото си самочувствие...
Разумен живот съществува в различните планове на битието и в различните пространствено-времеви измерения.
откъс от книгата:"Тайните на Великите пирамиди"- автор Владимир Бабанин.
1
0
надя
надя
12.07.2011 17:52
Тези Кръгове могат да се разчетат но трябва да се мисли и да се гледа. Всичко е свързано. Забелязвате ли че кръговете са точно 12 ? А също така виждате ли онзи големия кръг около тях ? На него е кацнал кораба. Никой не го е видял защото сигурно е бил невидим, сигурно са използвали някаква технология. В днешно време има какви ли не неща. А вероятно не е бил невидим космическият кораб може би всичко се е случило през ноща. За това че се виждат от космоса. Може би извънзените иска да унищожат света и може да са избрали тези места като с най-тънка покривка или пък на тези места има вулкани, за които никой не знае.
0
0
КОЙ
КОЙ
08.04.2011 09:29
Къде умират извънземните ?
0
0
DD
DD
19.01.2011 09:36
Защо още се съмняваме ? Няма друго обяснение за тези фигури. Човек не може да ги направи. Лошото е, че не можем да ги разчетем. Те имат послание, но ние само гадаем. Мисля, че скоро ще разберем истината.
0
0
еди
еди
15.01.2011 13:47
Такива кръгове съществуват. Има в Англия, Индия, Южна Америка и някои места на САЩ. Това също е доказателство за извънземни.
0
0