Фън-шуй за подобряване на материалното ви състояние

Фън-шуй за подобряване на материалното ви състояние

Старинни Бижута

Фън-шуй има множество практически приложения, които са логични, прости и дори очевидни. Древните Фън-шуй майстори усещали, че в дома има определени места, които кореспондират на ключови сфери от живота на своите обитатели.

Работейки с тези енергийни центрове, вие можете да разберете какво се случва в тази сфера от живота ви и да я подобрите, поставяйки предмети, който ще стимулират активирането на чи-енергията.

Домовете ни са мощни енергийни магнити, които могат както да привличат онова, което наистина желаем в живота си, така и да го отблъскват.

Научавайки се как да идентифицираме и да работим с тези енергийни центрове в нашите домове, можем да се превърнем в съзнателни творци на живота си.

Цветя за Дома

Вие трябва да почистите и разтребите дома си, правейки го красив и добавяйки в него стимулатори, които да привлекат благополучието и да донесат допълнително пари в живота ви.

Поставете в дома си на видно място вдъхновяващи произведения на изкуството и други предмети, описващи неща, които искаме да се проявят в живота ни.

Например любима снимка от Тоскана, ако искате да отидете там или снимка, изобразяваща тропическия рай на Хаваите, ако отдавна жадувате да прекарате ваканцията си там.

Добре е да имате фонтани, водопади и други свързани с водата обекти или снимки на течаща вода. Също и предмети, които обичате и за които е възможно да сте платили значителни суми – например любима ваза, колекция монети, бижута или художествена творба.

Подходящи са и здрави растения с блестящи, оформени във формата на монети листа като нефритено цвете и други. Предмети в лилаво, червено и зелено, символизиращи богатство и пари.

Лилавите аметисти и кристали са отлични стимулатори. Добавете лилави принадлежности и тъкани, ако харесвате този цвят във всичките му нюанси.

Рейтинг

5 6
4 5
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Банко Пиронков, ФШ-консултант
Банко Пиронков, ФШ-консултант
10.11.2013 09:21
Древните майстори на Фън Шуй не са усещали нищо от изброеното във второто изречение, защото така се работи едва от края на миналия век.
Оттук нататък няма смисъл да се чете този неподписан материал.
4
0