sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Как да познаем темперамента на жената по очите

Как да познаем темперамента на жената по очите

Как да познаем темперамента на жената по очите

Очите са едно от оръжията на жената. Тяхното обаяние и притегателност, блясък и прозорливост карат мъжете да се покоряват и да правят всичко, за да спечелят женското благоволение.

Но мъжете всъщност рядко гледат в очите на жените и това си е за тяхна сметка. Ако се вгледат внимателно в тях, могат да узнаят много не само за характера на жената, но и за нейния темперамент.

Според японските физиогномисти в очите на човек може да се прочете не само характерът му, но и неговото минало, настояще и бъдеще. Преди да си изберете спътница в живота, добре се вгледайте в очите й.

Синеоките жени само външно изглеждат слаби и беззащитни. Те си знаят цената и нямате шанс да я прелъстите само с някой трик, ще трябва да й направите цяла програма. Дали ще получите нещо в замяна, зависи от моментното й настроение.

Сивите очи показват работоспособност, но креватни подвизи от нея недейте да очаквате. В тази сфера резултатността не я вълнува особено. Но ако цените качеството пред количеството – това е вашия вариант.

При жените с кафяви очи можете лесно да запалите искрата на желанието, но да го поддържате е трудна работа. Тези жени са много чувствени, но леко мързеливи, но пък и от вас няма да изискват големи усилия.

Зеленооките жени не биха си паднали по секс в метрото или нещо подобно, но пък когато останете насаме, ще изпълнят всяка ваша еротична фантазия. Не са привърженички на табутата. Повече се интересуват от собствената си любовна прелюдия, отколкото от самия сексуален акт.

Сиво-сините очи принадлежат на доста ледени дами. За да ги разтопите, ще трябват доста усилия. Но пък ако успеете, ще сте направо за завиждане – тези жени нямат комплекси и при това са много романтични, нежни и темпераментни.

Тъмнокафявите очи принадлежат на импулсивни и раздразнителни жени, но това бледнее пред темперамента им. Дори да не сте съвсем във форма, не отказвайте среща с такава жена. Тя сама се навива от половин оборот. Такива дами са готови да експериментират от сутрин до вечер, използват цялото си въображение и нежност за да се чувствате истински мъж.

Очите на жените са отворена книга. Само трябва да се научите да се вглеждате в тях. Те показват какво е моментното състояние на човек. Дори когато отбягват да гледат директно и само поглеждат очите, казват, че събеседникът не им е безразличен.

Често в най-невинния женски поглед се чувства голяма сила и енергия. Подобно заредено с енергия чувство не може да се опише, тъй като действието на флуидите се усеща на духовно ниво и това говори с пълна сила за пламналия интерес към партньора.

Рейтинг

5 4
4 6
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
Яна
Яна
27.03.2014 22:19
Ах,колко лесно и просто.Мъжът си научава урока за характеристиките на женските очи и тръгва на лов!
0
0
Вени
Вени
19.01.2014 00:22
Моите очи са сиво-сини, сини или само сиви. Зависи от дрехите. Странното е че само описанието за сиво-сините очи ме описва, но не напълно.
0
0
Йорданка Зеленкова
Йорданка Зеленкова
04.01.2014 20:34
Очите са огледало на душата!!!
1
0
Да
Да
11.09.2013 14:21
Всичко е вярно, поне спрямо цвета на моите очи, мога да кажа, че всичко е точно.
1
0
abe
abe
13.08.2013 09:33
Абе какви са тия глупости пъстри очи, светло кафяви очи, тъмно лилави очи... Има три цвята очи: сини, зелени кафяви. Точка.
1
3
Monny Monsterr
Monny Monsterr
28.11.2014 22:21
Всъщност ти говориш глупости. Ако се вглеждаш в очите на хората може да видиш много цветове и дори форми. Всъщност е доста интересно да забелязваш очите на хората.
7
0
нОЛЛА
нОЛЛА
09.04.2013 20:44
моите очки са кривагледи-хубави ли са?
0
0
..
..
30.01.2012 20:03
много си зле!!!
0
0
ani..
ani..
30.01.2012 20:02
аз съм със кафяви о4и, но си ги харесвам, може да съм обикновена на вид , но съм разли4на!!
2
0