Срещи с извънземни?

Срещи с извънземни?

Париж

Извънземните за същества от друг свят, за които се вярва, че наистина съществуват. Те са по новините навсякъде по света. Много хора трърдят, че са ги виждали, докато други се съмняват в тяхното съществуване. Темата наистина е спорна, но има новини за истински срещи с извънземни. Вярвате ли им?

Истински срещи с извънземни

Веднъж човек, нека го наречем Тони, чакал на паркинга пред Clifford’s Dining Hall да го вземат на буксир. Докато чакал, той седял облегнат на повредената си кола и гледал към звездите. Някъде около Голямата Мечка той видял три обекта, движещи се на запад, да прекосяват небето. В рамките на няколко секунди, те изчезнали. Тони и доведеният му брат, който бил с него, казват, че обектите трябва да са били извънземни, тъй като са сигурни, че не са били самолети или някакви познати машини.

Извънземни са видяни и в Сейнт Мартин през септември 1998, според човек, чакащ на летището. Той се кълне, че видял огън в небето през слънчевия следобед на месец септември. Огънят бил високо и прелетял над главата му, трансформирайки се след известно време на сребърна топка. Човекът разказва, че топката се движела над него с необяснима скорост, наподобяваща тази на джет и изчезнала след няколко секунди. Гледката го оставила в изумление и той и днес се чуди дали това не е бил някакъв космически кораб на извънземни.

Освен историите на различни хора от различни части по света, неидентифицирани обекти са прихващани много пъти и от радари. НЛО-та са се появявали денем в небето, както и през тъмните нощи, когато са описвани като овали, дискове или с формата на цигара обекти. Тези, които са виждани през нощта се оспорват, тъй като се смята, че може хората да са ги объркали със звезди, метеори или лампите на самолети.

Преди известно време в Ню Мексико се случило странно нещо. Много хора в и около Рузвел твърдят, че са видели удар на НЛО и се кълнат, че са хвърлили поглед на намиращите се вътре извънземни. Преполагаемият удар е видян от много хора и затова не може да се смята за фалшификация.

Срещи с извънземни?

През октомври 2002 група хора, отишли на почивка в Чили, са намерили малко, приличащо на човек създание. То било само 0, 72 метра и имало относително дълга глава, две ръце с дълги пръсти и два крака. Откритието било оповестено по Mega News, местният канал за новини.

Друга гледка на извънземно в Чили е видяна от Едуардо Вега и брат му. В едно от неговите интервюта той казва, че са видели човекоподобно създание, високо около 80см, светещо и с червен цвят. То изглеждало като дете, облечено с шофьорски костюм. Човекоподобното създание стояло безчувствено, когато от главата му започнали да излизат искри. Едуардо и брат му се уплашили, когато осъзнали, че това трябва да е извънземно.

Известен случай е и този с отвлеченият от извънземни Джеси Лонг. Той обяснява, че още през детските си години бил отвличан, след като извънземните го хипнотизирали. Друго видео на отвличане от извънземни показва как работник във фирма изчезва, последван от ярка светлина и след известно време се завръща в ембрионална поза. Охранителната камера на компанията е заснела тази случка. Скорошни новини показват как са отвличани животни от летящи чинии. Истината, която се крие зад отвличанията от НЛО, все още е мистерия.

Извънземните са винаги по новините и явно ще поддържат медийният шум, докато не се появят на Земята с някакво публично изявление.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
?
?
29.09.2011 01:15
Верче, миличка, притеснявам се за теб и за хората и животните около теб защото 90 процента от серийните убийци започват с домашните си любимци първо. Хайде, лекувай се и без лоши чувства. Дано и Господ ти помогне.
0
0
Yip Man
Yip Man
18.06.2011 13:06
Не сме единствени, нито сами, Вселената е безкрайна и съществуването на извънземните е факт, вярваме или не, някой ден ще се срещнем с тях.
0
0
Някой
Някой
08.05.2011 20:24
Те ви гледат.
1
0
Иван
Иван
02.02.2014 17:03
Така е.
1
0
Вань
Вань
17.04.2011 14:12
Понякога си мисля, че няма нищо случайно.
0
0
...
...
07.04.2011 16:36
Това съдба ли е или случайност.
До преди малко сънувах извънземна инвазия, война, незнайно защо. Събуждам се и реших за първи път да проверя какво означават нещата, които сънувах, написах в Гугъл съновник и влезнах в първия сайт, който ми се отвори този и сътветно видях тази новина.
0
0