Как да подмамим парите

пари

За да обичат парите вашата къща, има няколко правила, с които трябва да се съобразите, така ще привличате банкнотите към вас. Дори да сте скептично настроени и да не вярвате във всякакви суеверия, това са неща, които няма да ви затруднят.

В деня, в който вземете заплата, не изхарчвайте нищо от получената сума – хубаво е парите да пренощуват в дома ви. Така те ще усетят, че са желани и не искате да се отървете бързо от тях.

български пари

Някои жреци на житейската мъдрост съветват да пазите една година у дома едра банкнота, която ще се зареди с вашата енергия и ще започне да привлича към себе си още банкноти.

Пари няма да има в къща, в която се свири с уста в помещенията или се събират трохите от масата с ръка. Не давайте назаем на комшиите хляб или сол – излишъкът може да напусне дома ви и да отиде в комшийското семейство.

За да има пари вкъщи, оставяйте метлата с дръжката надолу. Хубаво е портмонето никога да не е съвсем празно, оставяйте поне по една монетка. Всички банкноти, които минават през ръцете ви, трябва да са обърнати с лицевата част към вас.

празна чанта

Не давайте пари назаем в понеделник, не връщайте заеми във вторник и не давайте пари в петък. Сряда е добър ден да искате повишение на заплатата, но ако го правите, нека е през светлата част на деня.

Само сутрин давайте и връщайте заеми, тъй като всякакви операции с парите вечерно време предричат разорение. Старайте се никога да не взимате пари назаем, но гледайте да давате, защото така програмирате пътя на парите – те ще се върнат при вас.

В джобовете на дрехите в гардероба оставете дребни банкноти или поне монети, но имайте предвид, че парите не обичат скъсани джобове или дрехи със скъсани копчета.

В най-малкото отделение на портмонето си дръжте сгъната на триъгълник банкнота. Задължително трябва да имате и кадемлийска паричка – от първата заплата, от добър човек или от успешна сделка.

Не я харчете за нищо, защото това е вашия талисман за излишък, ако я похарчите, парите ще ви се обидят и няма да идват в ръцете ви.

Спечелениете от хазарт, придобитите по нечестен път, намерените и подарените пари не носят щастие на притежателя си и затова е хубаво да не ги задържате задълго в портфейла си. Дайте ги на нуждаещите се или ги изхарчете бързо.

Парите могат лесно да се загубят, а не е никак сложно да ги примамите към себе си. Ако искате да забогатеете и да привлечете парите, не забравяйте правилата, които трябва да спазвате при допира си с тях.

Виж повече

Рейтинг

5 9
4 7
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
лиляна
лиляна
20.09.2011 17:11
Трябва повече работа за да се привлекат парите.
0
1
гергана
гергана
14.07.2011 16:05
И работете.
0
1
cvetana ivanova
cvetana ivanova
08.06.2011 20:25
Това е вярно, портмонето ти е пълно с пари.
1
0
Силвия Михова
Силвия Михова
07.05.2011 11:24
За привличане на пари носете в портфейла си камъчета от ахат, хелиотроп и снежинков обсидиан, преди това премити със студена вода, подсушени с кърпа и сложени във морска сол за 1 нощ. Хубаво е камъчетата да са подарени, по-бързо действат. За пари също помагат следните камъни: кехлибар, калцит, магнетит, малахит, опал търмалин, аметист и цитрин. Цитрина е хубаво да се сложи близо до касата, ако имате магазин.
0
0
Черко
Черко
10.04.2011 19:31
А, стига бе. Колко съм зле. До сега не знаех, че така се привличат пари. Хвърлял съм монети в кола на познат да е желязна и здрава, пък и той да и се радва и да не я ремонтира.
0
0
neli
neli
07.04.2011 17:24
Това вярно ли е, ще пробвам.
0
0
НАДЯ
НАДЯ
07.04.2011 12:52
Дръжте банкноти пред огледалото, да се отразяват и да се множат.
0
0