Как да видим аурата

Аура

Всеки човек има аура, учат ни езотерични практики от древни времена. Но какво всъщност е аурата? Това са вибрации на душата, биоенергийното поле около човешкото тяло, оцветено в различни нюанси, които се променят под влияние на различни фактори.

Аурата прилича на сияние и се състои от три слоя – физически, интелектуален и емоционален. Плътността на аурата варира от един милиметър до дванадесет сантиметра.

Смята се, че когато човек умира, аурата избледнява и изтънява. Хората, изгубили аурата си, умират след това. Цветът на аурата е индивидуален за всеки човек.

Той позволява да се определи настроението, общото психологическо състояние, физическите недъзи и характерът. Не всеки може да види човешката аура.

Има обаче един прост начин човек да види аурата. Но той изисква усилия и дълги тренировки. Седнете срещу огледало, като зад гърба ви фонът трябва да е бял или светлосив.

Повърхността на стената зад вас трябва да е добре осветена, но така, че сянката ви да не пада върху нея. Отпуснете се и се погледнете в огледалото, като разфокусирате зрението си.

Не откъсвайте поглед от огледалото и се опитайте да не мигате. След пет до десет минути ще видите слабо сияние около тялото ви. Ако видите цветове, не фокусирайте погледа си, защото те ще изчезнат. Запомнете цветовете.

Цвят на Аура

След около месец упражнения ще можете да виждат аурата на други хора и ще се научите да различавате и най-малката промяна в цветовете. Това ще ви подскаже в какво състояние се намират околните.

Много често любимият цвят на хората се оказва и основният цвят на аурата им. Така например червеният цвят на аурата означава сила и енергия, но също и склонност към нервно-психични разстройства.

Тъмночервеният нюанс характеризира избухлива натура със скрити недъзи, а светлочервеният е присъщ на импулсивните егоцентрици. Розовият е срещан най-вече при млади хора, защото издава незрялост. Розовият цвят при възрастен човек сочи известна инфантилност.

Оранжевият цвят означава, че човекът е внимателен към всички, които го заобикалят. Златистите нотки в оранжевото показват самообладание, а кафявите – честолюбие.

Златисто жълтият нюанс в аурата е знак за дружелюбие и ум. Червеникавите нотки издават нерешителност и зависимост от мнението на други хора.

Зеленият издава лекомислие, склонност за обвинение на другите за личните си проблеми, но и умение да се цени приятелството. Такива хора са сантиментални, но адаптивни. Имат силна връзка с природата.

Синият цвят е изумителен във всяко едно отношение. Хората със синя аура са духовно развити. Тъмносиният цвят издава скокове в настроението и невероятен ум, присъщ за хора с творчески и научни професии.

Лилавият цвят е преходен към синия. Хората с лилава аура вечно търсят себе си и своето призвание. Ако аурата е близка до пурпурния цвят, тя означава стремеж към власт.

Белият цвят е цветът на духовната чистота и хармонията. Когато душата е в абсолютна хармония, всички цветове се смесват и се създава бяло сияние.

Виж повече

Рейтинг

5 13
4 13
3 9
2 6
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (35)

Изпрати
PL16
PL16
03.02.2013 12:25
това аура ли било аз съм малко късоглед все съм мислел че е норално да виждаш нещо бяло околу пръстите си!
0
0
Стоян
Стоян
18.11.2012 12:43
Можете и да пуснете някакъв бял прозорец на компютъра и да си сложите ръката пред монитора така също можете да видите аурата си. При мен стана и е тъмно синя
0
0
Гого
Гого
14.07.2012 16:56
но какво по- точно правите
0
1
Таня
Таня
11.06.2012 16:46
Да да...сега всички се изкарайте със сини аури.Тожа е оптическа измама.И аз го виждам синьо,но всъщност се оказа зелено-жълта!
0
0
flame
flame
09.03.2012 13:56
При мен се получи след 5-6 мин. Аурата ми е светло синя, любимият ми цвят също е син. Много се зарадвах като видях, че е истина, щото отначало си мислех, че нищо няма да стане, но после започна да се появява. Мерси :).
0
0
Натали
Натали
02.02.2012 16:31
При мен стана много бързо ... Погледнах се в огледалото на бял фон (както беше написано) и за няма 10сек. видях сияние около мен. Беше нещо като бяло със сини отенъци. : )
0
0
Terran
Terran
10.01.2012 02:40
По-скоро сива. А и така повече намирам смисъл. Трябваше малко по-голяма дистанция от компютъра. Обикновено се обличам в тъмни дрехи, обичам синьо и черно, често изпадам в депресия, изпитвам притеснение, вина и не на последно място чувството, че все някой ми намира кусури или ми се присмива за нещо. Прикрит песимист.
0
0
Terran
Terran
10.01.2012 02:26
Пробвах да си видя цвета на аурата само на ръката, като зад нея е екрана на компютъра и е отворен нов раздел на браузъра (бяло, добре осветено и да няма сянка). След по-малко от половин минута забелязвам жълти очертания около ръката. Надявам се да не е проблем, че екранът излъчва светлина, нищо че лампата осветява страната която гледам. Не ми се занимаваше много с това.
0
0