Талисмани от костилки

Талисмани от костилки

Талисмани от костилки

Направете си талисман от костилката на плодове, и той ще ви пази и ще ви помага. За да направите талисман срещу изневяра и стрес в любовта, вземете една костилка от кайсия.

Разрежете я на две с помощта на малко трионче и извадете ядката. Двете половинки съединете отново, пробийте дупки в краищата им и промушете през тях бяло шнурче. Пазете талисмана в дома си.

От круша можете да направите талисман за късмет. Трябват ви шестдесет семки от круши. Измийте ги и ги изсушете, след това ги завийте в памучен плат, който е бял, син или розов.

Ако понякога носите това вързопче в дрехите си, ще ви върви, където и да отидете. Прасковената костилка също може да послужи като мощен талисман.

Талисмани от костилки

Махнете ядката от костилката, добре измийте тази ядка и я изсушете. Вече имате талисман за любов, който ще ви предпазва от съперници. Пазете го в спалнята си.

Ако искате да се отървете от излишната си грубост, в която ви обвиняват близките ви, нанижете на пръчка от леска златен пръстен. Пръчката трябва да е обелена от кората. Талисманът се пази в дома.

За да се предпазите от здравословни проблеми, направете талисман от бадем. Можете да използвате бадемови ядки, които са мощно магическо средство.

Навийте около една бадемова ядка, която най-добре да е в черупката си, червен или оранжев шнур. Скрийте този талисман далече от собствените си очи.

За да се предпазите от лицемери и лъжци, носете в джоба си две-три костилки от маслини. Листа от маслина, които са сложени в дървена кутийка, ще предпазят дома ви от лоши хора.

Лавандула, завита в малка торбичка от плат, помага за улавянето на необходимата информация и бързата умствена реакция. Трябва да спите с тази торбичка под възглавницата си.

Рейтинг

5 3
4 2
3 2
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
елица
елица
21.04.2011 20:14
Готини талисманчета, дано да действат, все пак.
0
1