Дървени талисмани за късмет

Детелина

Всяко изделие от липа служи като талисман за лесно общуване с хората. Рибите, които имат трудности с общуването, защото предпочитат самотата, е добре да имат кутийка от липа, за да пазят там важните си предмети.

Свойствата на талисмана се усилват, ако се направи брошка от липа и се носи като украшение. Тя трябва да е с ромбовидна форма и с изображение на морско конче.

Цветът на рисунката на морското конче трябва да е в син или сребрист цвят. Хората, родени под знака на Девата, ще станат по-здрави, ако носят плочка от липа на шнурче в бял цвят.

Добре е това да е картина, гравирана върху дървото. От липата може да се направи талисман за всяка зодия, който ще сваля стреса и ще ви предпази от излишен разход на положителна енергия.

От дъб се прави талисман за късмет, който позволява да се намери изход дори от най-трудните и сложни ситуации и да предпазва от предатели и скрити врагове.

При пътешествия помага малък дъбов жезъл с дължина не повече от петнадесет сантиметра. Добре е на края този жезъл да има сапфир или тюркоаз, а в краен случа – олово.

Прекрасен талисман е изделие от дъб с изображение на колело, кон, орел и елен. Конят трябва да е бял, еленът и орелът също да са бели, а колелото – златно.

Не трябва да се разделяте с този талисман. Той е особено полезен за хората, родени под знака на Лъва. Талисманът от дъб защитава Овните и ги прави по-силни.

Талисманът от ябълков цвят пази от емоционални разстройства и напрежение. Когато ябълката цъфне, съберете 24 цвята, без да ги мачкате. Сложете ги върху мека хартия и изсушете на сянка.

След като изсъхнат, съберете ги в кутийка от естествен материал и сложете в гардероба при дрехите си. Този талисман предпазва и от загуба на енергия.

Виж повече

Рейтинг

5 6
4 1
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати