Енергията на кожите

Енергията на кожите

Използването на кожите е започнало много преди създаването на платовете, на домовете и на други необходими за живота на човека предмети и удобства.

До ден днешен екстрасенсите и знахарите използват кожи заради специалните им свойства. Кожата, която е взета от животно, убито по мъчителен начин, носи нещастие на притежателя си.

Кожите на различните животни имат различна енергия. Така например кожата с дълъг косъм като лисица, канадски енот, имат много мощен енергиен заряд.

Затова дългокосместите яки и палта не се препоръчват на хора с огнен темпаремент. И обратно, хората, които имат нужда от енергия и плам, трябва да носят точно такива кожи.

Енергията на кожите

Късокосместите като хермелин, норка, чинчила имат студена аура, която придава на човека, който носи такова палто нюанс на високомерие и презрение къв хората.

Такава кожа има силен енергиен заряд. Който я носи, събира природно обаяние. Такава кожа е подходяща за хора с повишена емоционалност, тя им придава сдържаност.

Хората, които са затворени и нерешителни, ще се чувстват добре с яка или палто от домашно животно – заек, овца, каракул. Такива кожи носят положителен топъл заряд, имат защитни свойства и са подходящи за деца и възрастни хора.

Кожите на водни животи – бобър, нутрия – могат да бъдат наречени пречистващи. Необикновено силните пречистващи свойства на водата са заредени в кожата на водните животни.

Те се активират само при контакт с кожата на човека. Кожата на водни животни е особено полезна за хората, които са родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Силвия
Силвия
02.11.2014 21:21
Изтриите веднага грозната си статия, толкова е грозно това да изкарвате носенето на кожи, като нещо нормално и да описвате измислени уж действа. Носенето на естествена кожа показва вътрешната грозота у човек, без ценности и сърце
2
1