Жълти свещи помагат в любовта

Жълти свещи помагат в любовта

Известно е, че учението за фън-шуй е базирано върху свойствата на четирите стихии. Всички те са еднакво важни, но може би най-силната е тази на огъня.

Свещите са помощници, които помагат не само да се украси интериора на дома, но също така изчистват дома от негативната енергия.

Те премахват лошата енергия, която се е застояла в ъглите и труднодостъпните места. Аромантите свещи могат да се ползват не само за изчистване на помещенията, но и за придаване на приятен аромат.

Плуващите свещи са добри за медитация и релакс. Цветът на свещта и нейната форма играят голямо значение. Всеки цвят оказва различно действие върху хората.

Жълти свещи помагат в любовта

Затова трябва да знаете за какви цели са ви необходими тези свещи и какво точно искате да постигнете. Така например жълтите свещи символизират стихията на земята и се използват за укрепване на съпружеските и любовните отношения.

Ако искате да сте в хармония с партньора си, понякога палете жълта свещ пред него и така по-бързо и по-лесно ще постигнете това, което искате от него.

Жълтите свещи изпълват хората с оптимизъм и радост. Добре е да палите жълти свещи, когато в дома ви се събират много ваши приятели.

Зелената свещ символизира здраве, хармония и спокойствие. Ако искате в дома ви всичко да е в изобилие, запалвайте свещ с този цвят.

Червената свещ е символ на огъня. Тя ще ви помогне да спечелите слава, да се издигнете по-бързо по кариерната стълбица.

Но трябва да сте внимателни и да не я палите прекалено често. Не трябва да я палите никога в спалнята си, защото ще се чувствате напрегнати.

Белият цвят на свещта е интересен с това, че символизира противоположности. От една страна бялата свещ символизира небето, помага на хората от различни професии, но най-вече на учителите.

Тя помага за по-лесно постигане на поставените цели. От друга страна тази свещ символизира езеро и дарява хората с радост. Ако бездетна жена често пали бяла свещ, то скоро ще зачене.

Оранжевата свещ символизира три неща: планините и затова дарява с мъдрост и спокойствие, слънцето и затова привлича слава и успехи, и третото й значение е че помага в кариерата.

Лилавата свещ е подходяща за медитация. Розовата ще помогне в любовта и в романтичните отношения. Ако се чувствате изморени и имате нужда от спокойна атмосфера, запалете синя свещ.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Валерия
Валерия
18.02.2012 10:53
Мога ли да паля няколко цвята наведнъж?
0
0
vasil
vasil
03.12.2014 13:28
да
0
0