Разчистете дома си, за да изчистите лошите енергии

Разчистете дома си, за да изчистите лошите енергии

Чистене

Хората винаги се стремят към хармония. Важно е да се постигне хармония със собствения дом и с околната среда. Възможно е депресиите и стреса да са свързани с неправилното разположение в пространството на енергиите.

Ако чувствате, че не ви върви, можете просто да изпаднете в депресия, но можете да промените нещо и като начало да започнете със собствения си дом.

Много хора не могат да префасонират дома си най-вече защото е прекалено малък. Когато човек се сблъсква с това, му се отщява да прави каквито и да е реформи.

Едно от правилата за правилното разпределяне на енергиите в дома е чистотата. Тя е необходима за свободното преминаване на положителните енергии.

Шкаф с Дрехи

Като начало започнете със сериозно почистване на дома си. Разровете всяко ъгълче и кътче в дома си. Прегледайте всички шкафове и чекмеджета.

Точно там се натрупват много вещи, които като цяло не се използват. И точно заради тях се натрупва отрицателната енергия, която се разпространява в цялата къща.

Изхвърлете всичко счупено и пукнато, а също така и старата разбрицана пералня и микровълновата, която не ползвате, но все отлагате ремонта й.

Раздайте на нуждаещи се дрехите, които не сте носили повече от една година. Генералното почистване на дома трябва да стартирате при отиваща си луна, като при това метете боклука към кухнята, а не към външната врата.

Ако метете боклука към външната врата, така ще изметете късмета и благополучието си. След като сте изхвърлили всичко ненужно, направете енергийно почистване на дома си.

Това може да се постигне със свещи, благоуханни пръчици или светена вода. Вървете по посока на часовниковата стрелка, като правите спирка на всеки ъгъл.

След това се изкъпете, защото докато сте почиствали дома си от отрицателна енергия, тя се е натрупала върху вас. Най-добре е да се изкъпете със студена вода, тя отмива всички негативи.

Рейтинг

5 8
4 9
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
скорпи
скорпи
26.02.2014 09:27
Това сьс студената вода е глупост....от кьде го измислихте. Ха ха ха
0
0
рррр
рррр
08.04.2013 16:29
айде сега със студена вода....
0
0