sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Вода и рибки привличат късмет в дома

Вода и рибки привличат късмет в дома

Нина НордНина Норд
Джедай
788541
рибки
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Водата е източник на жизнена енергия. Затова водопадът, фонтанът или аквариумът може да играе ролята на уморитворяващ кът, който ще привлече в дома ви здраве, благополучие и щастие.

Ромонът на вода не само действа успокояващо на психиката, но също така ще подобри въздуха в помещението. Течаща вода успокоява, достатъчно е да я погледате след тежък ден.

Ако решите да поставите фонтан в дома си, за да балансирате енергиите в него, трябва да знаете, че струята трябва да сочи нагоре. Водопадът е толкова по-полезен, колкото е по-мощна водната струя. Но и малките водопадчета имат добър ефект.

вода

Ако стаята ви не е голяма, ориентирайте се към малък водопад или фонтан, защото в противен случай ще нарушите енергийния баланс на помещението.

В източните страни е традиция аквариумът да се поставя в югоизточния сектор на дома. Цветът и броят на рибките е от значение за благополучието и богатството ви.

Най-доброто съчетание е когато в аквариума има една черна рибка и осем златни. Най-функционалният аквариум, който ще зареди дома ви с положителна енергия, трябва да е висок 38 сантиметра, дълъг 38 сантиметра и широк 26 сантиметра.

аквариум

Не поставяйте аквариума срещу баня или врата, защото иначе късметът ви ще изчезне. Що се отнася до формата на аквариума, тя може да е всякаква, но не и триъгълна.

Добре е фонтанът и водопадът, а ако нямате възможност да ги придобиете, ще свърши работа и картина или снимка на водопад, да се разположат от лявата страна на входната врата.

Ако се сложи отдясно, той ще привлича не само богатство, но и нови партньорки за силната половинка от семейството. Ако в аквариума ви са загинали напълно здрави рибки, не изпадайте в паника.

Това означава, че със смъртта си рибките са отнесли всички нещастия и беди, които са щели да ви сполетят. Почистете аквариума и купете нови рибки. Ако нямате време за рибки, отглеждайте лотоси или водни лилии. Те също привличат късмета към дома.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Daniela Ned
Daniela Ned
24.07.2012 14:06
между другото пираните са доста грозновати риби и наистина опасни...
0
0
до monster
до monster
13.07.2012 09:02
за какво са ти тези пирани ти наред ли си пираните са хищници изяждат жертвата си до секунди
2
1
Monster
Monster
08.03.2011 01:43
А някой знае ли от къде мога да си купя пиранки ? Някой може ли да ми каже, аз ли ще изпапам пиранките или те мен, ама честно ?
0
0