Фън шуй за укрепване на връзката

Фън шуй за укрепване на връзката

Гуа на взаимоотношенията е областта, която се намира в далечния десен ъгъл спрямо входа на стаята или дома. Там вие се концентирате върху привличането на нови приятели, върху започването на сериозна връзка или дори брак.

Тази област влияе върху способността ви да създавате пълноценни взаимоотношения и да ги поддържате и развивате. Открийте какви предмети да поставите там и какви да избягвате, за да подобрите контактите си с околните.

Какво е подходящо за Гуа на любовта?

Огледала, особено с кръгла и овална форма

Фън шуй за укрепване на връзката

Всичко розово, тъй като розовото по начало е цветът на любовта

Снимки на любими хора. Просто се уверете, че не сте поставили прекалено много снимки на приятели, които да попречат на потенциален партньор да достигне до вас, заради прекалено големия брой хора.

Двойки предмети. Подхождащи си предмети като чифт свещници, две цветя или два кристала са идеални. Дръжте ги заедно. Ако търсите романтика, двойка патици във формата на статуетки, гравюра или бродерия на дракон и феникс, са традиционно използвани за целта.

Всичко красиво или вдъхновяващо. Произведения на изкуството, поезия, удобни неща за сядане – всичко което подхранва душевността ви също ще ви помогне да се доверите на способността си да привличате, получавате или заслужавате хубави неща в живота.

Какво да избягвате в Гуа на любовта?

Телевизия. Избягвайте да развивате взаимоотношения с телевизионни персонажи вместо с истински хора.

Компютри. Освен ако не планирате да си намерите партньор онлайн, компютрите нямат място тук. Рискувате да прекарате прекалено много време пред компютъра и недостатъчно време лице в лице с хората.

Всичко, което тиктака. Ако търсите любов, тиктакането ви натоварва, кара ви да чувствате, че нямате достатъчно време, за да създадете връзка с избрания партньор.

Поставете полускъпоценни камъни в югозападния ъгъл на къщата си, за да подсилите любовта, романтиката и взаимоотношенията. Създайте ъгъл на любовта в югозападната част на спалнята си. Поставете снимки или фигури на щастливи двойки и ги заобиколете със сърца, цветя, гълъби и папагалчета.

Добавете златист, червен или розов кристал в ъгъла на любовта.

Съберете кутии с форма на сърце от теракота или порцелан или камъни от плажа с подобна форма. Разположете ги по двойки в ъгъла на любовта.

Дръжте предмет с форма на прилеп в тази област, за да подсилите задоволството на партньора си. Прилепите символизират шастието, добрата съдба, дългия живот и сигурността.

Поставете свещи с форма на сърце и принадлежности от земни материали като теракота, камък и глина в югозападния ъгъл, за да подсилите любовта, романтиката, връзките и брака. Използвайте жълти, розови, червени и бели предмети.

Окачете кристален полилей в югозападната част на дома си, за да привлечете любов, особено ако там се намира всекидневната ви.

Рейтинг

5 3
4 5
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Банко Пиронков
Банко Пиронков
27.01.2014 18:46
Няма термин "Гуа на любовта" във Фън Шуй.
Оттук нататък всеки да си прецени доколко да вярва на този неподписан текст.
3
0
Банко Пиронков
Банко Пиронков
28.08.2014 22:52
Ваня, наистина съм безсилен срещу глупостите в интернет. Фън Шуй не се занимава с ничие настроение, а ако вярваш, че има 'Триграма на любовта', бъди щастлива:-) :-) :-)
3
0
Ваня
Ваня
28.01.2014 09:43
Банко, разваляш ми Фън Шуй настроението с дребнавите си забележчици. Гуа-то ми увехна от злобицата ти, зад която прозира безсилието ти!
1
2