Енергията на парите

Енергията на парите

Всичко около нас е енергия. Стените, мебелите, всички предмети – това е толкова плътна енергия, че се е материализирала във видими за зрението неща.

Парите също са енергия, най-мощната и силната, след любовта. Тя може да управлява всичко и всички, затова може да купи всичко, освен любовта. Липсата на пари води до първобитен начин на живот, а това, че парите решават всичко, дори децата го знаят.

Също като нас, парите имат не само физическо тяло, но и емоционално и ментално. Физическото тяло са купюри и монети. Те обичат, когато ги стопанисваме добре – не ги мачкаме, а прилежно ги държим в красиво портмоне.

Парите не обичат да стоят намачкани в джобовете, или да са скъсани, а стягането с ластик приемат направо като смърт. Ако правите така, не се чудете после защо парите бягат от вас.

Емоционалното тяло на парите им позволява да чувстват отношението ни към тях. Като всичко в природата, и те се привличат от тези, които ги уважават и обичат, а също така знаят цената им. Обичат и да ги преброяват честичко.

С помощта на менталното си тяло, парите знаят какво мислим за тях. Трябва много да внимаваме – мисли от сорта, че парите развалят човека, че е срамно или грешно да имаш много пари, защото няма честен човек с толкова много пари, ще накара парите да ви подминат.

Няма да дойдат при вас и ако споделяте философията – всяка жаба да си знае гьола, протягай се според чергата си. Това ограничава нивото на вашата притегателна сила. Когато си поставяме рамки, то се налага да живеем в тях.

Енергията на парите

Най-добре е да мислите, че парите носят удоволствие, свобода, радост, власт, спокойствие, стабилност, класа, че нивото ви на живот трябва да се повишава всяка година, а вие самите да сте богати и щастливи и така парите сами ще дойдат при вас.

Никога не разказвайте за реалните си доходи, не се хвалете, че нещо струва много, и абсолютно никога те завишавайте доходите си в разговор, за да блеснете фалшиво.

Така разрушавате енергията на парите. Не случайно по света заплатата се дава в плик и никой не знае, кой колко получава, дори роднините или близките. Дори подобен въпрос се смята за неучтив. При нас е прието всеки да ви пита за заплатата, но ако отговаряте, винаги смалете реалната сума.

Парите обичат да си имат „къща” - красиво портмоне. Колкото е по-красиво, толкова повече пари ще имате в него. За различните нужди е добре да имате отделни портмонета. За текущи разходи едно, друго за парите за почивка, отделно за спестявания. Така парите се множат по-добре.

Ако се налага може да вземете назаем от някое портмоне, в което парите са предназначени за друго, задължително трябва да ги върнете. Иначе нарушавате не само решението си, а и енергията на парите.

Често преброявайте парите си, дори и без необходимост. Не позволявайте на други хора да го правят вместо вас, така те ще получат част от вашата парична енергия. Този, който брои пари, дори и чужди, зарежда и укрепва своята парична енергия.

Виж повече

Рейтинг

5 6
4 3
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
v
v
28.01.2011 19:12
Честно казано, познавам толкова много касиерки, които по цял ден само пари броят, но по дяволите, от години заплатата им е все една и съща. Защо ли не успяват да уловят енергията на парите ?
0
0