Фън-шуй талисмани изпълняват желания на Нова година
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Фън-Шуй»Фън-шуй талисмани изпълняват желания на Нова година

Фън-шуй талисмани изпълняват желания на Нова година

Игрив поглед

Ако преди настъпването на Новата година сложите някъде в дома си статуетка или друг вид фигурка на прилеп, това ще ви донесе късмет и богатство през следващата година.

Прилепът символизира богатството и щастието и ако във всяка стая сложите по една фигурка на прилеп, тя ще ви донесе много късмет и щастие.

Когато настъпва полунощ, намислете си едно желание и то задължително ще се изпълни през настъпващата година. В никакъв случай не употребявайте частицата „не” при намислянето на желание – т.е. не казвайте „аз не искам да съм дебела”, а по-скоро „искам да отслабна”.

Допълнете конкретното си желание с възможно повече детайли. Когато намисляте желанието си, не трябва да имате и грам съмнение, че то ще се сбъдне. След като го намислите, пуснете го и нека то напусне мислите ви поне за няколко часа.

Върху облаците

Представете си, че желанието ви вече се е сбъднало. Представете си го в най-малките подробности. Изберете си символ на желанието ви – например ключодържател или някаква друга малка фигурка, която да можете винаги да носите в себе си. Носете я, докато желанието ви не се изпълни.

За да се изпълни желанието ви със сигурност, трябва да се съобразите и със зодията си. Ако например сте родени под знака на Овен, Стрелец или Лъв, вашият помощник в осъществяването на желанието ви е огънят.

За намислянето на желанието запалете свещ и намислете желанието си, като гледате в пламъка на свещта. Запишете желанието си и ако искате нещо от живота ви да си тръгне завинаги, изгорете хартийката с желанието си. А ако искате нещо ново в живота си, възможно по-често четете желанието си на глас от хартийката на светлината на свещ.

Ако сте Рак, Риба или Скорпион, ваш помощник е водата. Ще се наложи да намислите желанието си в близост до течаща вода. Най-добре е да го направите навън и написаното на хартийка желание да поеме по някаква река.

Ако сте Дева, Телец или Козирог, ваши помощници са парите и храната. Намислете желанието си, като държите в ръката си монетка. Винаги носете тази монетка в себе си, докато желанието ви не стане реалност. Но помнете, че докато това не става, не трябва на никого да давате пари назаем.

Ако сте Близнаци, Везни или Водолей, вашите помощници в изпълнението на желанията са въздухът и облаците. Ако решите да намислите желанието си в новогодишната нощ, просто погледнете към небето и то задължително ще се сбъдне.

Рейтинг

5 5
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
радостина
радостина
28.10.2013 00:18
ще пробвам,ще си намеря 5 прилепа.за всяка стая по един
0
0
дака
дака
29.12.2012 12:08
аз съм зодия близнаци и всяка Нова година поглеждам кум небето и си казвам желание и то се сбъдва без да имам статуй на прилепи
0
0
Банко Пиронков, консултант по Фън Шуй
Банко Пиронков, консултант по Фън Шуй
04.01.2011 13:21
Поредният неподписан материал с поредните измислени съвети.

Всеки читател би се досетил, че няма връзка между зодиите от западната астрология и Фън Шуй.Но не и авторът!

Отивам да си търся прилеп! Дори два.
1
0