Украсете елхата с бижута, за да имате стабилни финанси

Украсете елхата с бижута, за да имате стабилни финанси

Вече сте подготвили дома си за посрещане на Новата година, изчистили сте всичко, украсили сте къщата с новогодишни гирлянди и сте украсили елхата още за Коледа.

През зимните дни в дома ни цари ин-енергията – замръзнала вода, тъмнина и студ. Елхата внася много ян-енергия. В стаите ви всичко трябва да блести и да е ярко и светло.

Елхата трябва да бъде поставена на специално място. Най-подходяща за това е южната част на стаята или на дома, тъй като главният елемент на южния сектор е огънят, а елхата с нейните гирлянди и острия си връх е символ на огъня.

Като сложите елхата в южната част на дома си, ще засилите влиянието й върху вас, а тя отговаря за признанието и славата.

Украсете елхата с бижута, за да имате стабилни финанси

Ако сте украсили елхата със сини играчки, заменете ги с украса в друг цвят. Наблегнете на червените топки, ако искате Новата година да ви носи само късмет.

Ако обаче нямате възможност да сложите елхата в южния сектор на дома ви, можете да я поставите в който и да е сектор, стига да я украсите правилно.

В югозападния сектор елхата ще стои почти правилно – в тази зона енергията на огъня няма да навреди, а ще подхранва енергията на земята, която е стопанка на тази зона.

Ако елхата е там, украсете я с играчки в жълто и розово. Това е секторът на любовта, затова е добре да сложите до новогодишното дръвче фигурка на двама влюбени.

Ако имате място за елхата ви в западния или северозападния край на дома ви, имайте предвид, че за тези сектори отговаря металът и елхата не е особено желана там. Но ако я украсите със сребристи, сиви, жълти, бели и златни топки, ще внесете в този сектор метална енергия и тя ще ви помогне в творческите успехи.

В североизточния край елхата трябва да се украси като в югозападната зона. Но вместо фигурки на двойки е добре да се закачи на елхата играчка във вид на земното кълбо, за да помогне това на учениците за по-добър успех. Ако искате любовния ви живот да стане по-емоционален през следващата година, украсете елхата с наниз от перли.

Елхата, разположена в източната зона на дома, ще укрепи семейството. Но това може да стане само ако върху зеленото дърво няма играчки с остър връх, а игличките му са замаскирани под гирлянди.

Ако решите да поставите елхата в югоизточния сектор, трябва да я украсите с гирлянди от колиета, по възможност от скъпоценни камъни, както и от монети. Този сектор отговаря за материалното състояние на семейството ви, и поставената там елха може да увеличи финансите в дома ви, особено ако вържете червени панделки на клоните й и я украсите с монети, опаковани във фолио.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Leo
Leo
12.12.2011 02:20
Да изглежда такъв е плана
0
0
Oги
Oги
20.03.2011 17:13
Да, а мене си ще украся с играчките за елхата, така ли ?
1
0