sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магия за пари с индийско орехче

Магия за пари с индийско орехче

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Индийско Орехче
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Ако искате да получите пари ненадейно, направете си сами магия с индийско орехче. Тя е била разпространена в Древния Изток и се смята, че е най-подходяща за хората, чиято професия е свързана по някакъв начин с пари.

За да имате късмет в сделките, разрежете на две едно индийско орехче и намажете с него палците и показалците си. След това докоснете една по една всяка банкнота, която се намира в портфейла ви.

Това ще ви донесе късмет и пари. А за да дойдат при вас парите, без дори да сте ги търсили, носете винаги в джоба или портфейла си банкнота, която сте докоснали с намазани с индийско орехче пръсти.

Друг източен ритуал за привличане на пари е дъждът от монети. Трябва да се прави само при пълнолуние. През нощта съберете абсолютно всички стотинки, които са в дома ви.

Злато

Изкъпете се, изтрийте се добре, застанете във ваната или в леген и изсипете върху себе си всички монети. След няколко дни ще получите пари. Идеята на ритуала е парите да започнат да падат върху вас от небето.

С помощта на определени растения можете да си приготвите еликсир на богатството. Ще ви трябва дестилирана вода или разтопен сняг, неметален съд, бутилка от зелено стъклo, една част карамфил, една част копър, една част бял пипер, една част кора от кедър. Наситнете растенията и ги смесете.

Напълнете бутилката до половината, изсипете там сместа, запушете бутилката и я поставете на слънце така, че лъчите му да падат точно върху нея.

Вечерта я отворете и ако ароматът й е слаб, я оставете да престои още един ден. Ако ароматът е силен, прецедете еликсира. Мийте с него ръцете и лицето. Никой друг не може да ви направи еликсира, сами трябва да го създадете.

За да имате пари, ще ви помогне глинено гърненце. В едно такова гърненце сипете ориз и го поставете до входната врата. Когато Луната нараства, след влизане вкъщи, всеки ден изсипвайте всички дребни от джобовете си в гърненцето.

Всеки, който влиза в дома ви, трябва да прави същото. След седем дни пребройте парите. Една десета част раздайте на децата си или на други деца, една десета отделете за благотворителност, а с останалите си купете сувенир за спомен. След това парите ще потекат към вас като река.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 14
4 14
3 9
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Таня
Таня
12.03.2014 10:24
Самият живот е чудо!!! Защо пък да не са верни тези ритуали???
8
1
КРЕС
КРЕС
06.03.2014 15:56
Не сте написали какво да правим сега с толкова много парииии-може ли такова безобразие!!!Сайта ви бъка от грешки-поправяйте се на периоди-МОЛЯ!!!...
2
0
Паричка
Паричка
25.04.2013 19:00
Тази вечер е пълнолуние, или по-точно: пълнолудие! Опитайте!
10
2