Извънземни обезвреждат ядрени ракети

Извънземни обезвреждат ядрени ракети

Седмина бивши военнослужещи на САЩ неотдавна разкриха за случаи с посещения на НЛО в близост до ядрените бази на страната. Според тях чуждите цивилизации имат интерес към ядреното въоръжение на Земята.

На нарочна пресконференция шестимата запасни офицери и един бивш служител във Военно-въздушните сили разказаха лично преживяни истории и наблюдения от работата си за войската и американското правителство.

По думите им НЛО-шпионажът над складовете за ядрени оръжия на Щатите започнал още в средата на миналия век. През 1967 година няколко неидентифицирани обекта, кръжали над силозите на въздушната база в Малстрьом, Монтана, в резултат на което ядрените ракети неочаквано излезли от строя.

Бившият летец от ВВС Робърт Салас е написал книга за инцидента в щата Монтана. "Базата е в безлюден район. Разбира се, точното й местоположение е законспирирано. Когато летящите чинии са кръжали над базата, бях под земята, в ракетните бункери. Не знаех какво се случва горе, когато ненадейно без каквато и да е наша намеса ракетите "Минитмен" една по една бяха деактивирани. Те просто по някакъв мистериозен начин бяха унищожени. Когато се обадих на моя командир над земята, той притеснен обясни, че над базата кръжи нажежен като огън обект с диаметър около 10 метра", разказва Салас.

Той е убеден, че феноменът НЛО не е въображаем, а реално съществуващ. Пилотът и останалите бивши военни били предупредени от командването на въоръжените сили да не огласяват събитията в базата край Малстрьом.

Истории като тази се разказват и публикуват не за пръв път, припомня в. "Шок". Ето защо известният американски уфолог Робърт Хейстингс, организатор на пресконференцията, призовава американското правителство да разкрие публично тези засекретени случаи.

"Аз също смятам, че планетата ти се посещава постоянно от същества от други светове, които по някаква причина се интересуват от ядреното въоръжаване на човечеството. Събрах свидетелствата за НЛО от над 120 бивши военнослужещи. Що се отнася до случай в Малстрьом, моето мнение, че с деактивирането на ядрените ракети, наши приятели от друг свят са се опитали да изпратят явен сигнал до Вашингтон и Москва. Може би са искали да ни кажат: "Хора, спрете да си играете с огъна! ". Ядрените оръжия са потенциална заплаха за човешката раса и цялостта на околнота среда на планетата", казва уфологът.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 5
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
анонимен
анонимен
07.10.2012 20:00
Може би идват насам ;д и гледат да премахнат арсеналът с който хората разполагат да нямат кои знай какво пречки ;д
0
0
оттговор станко
оттговор станко
11.11.2011 11:48
Ами те за това ни следят, защото ще пострадат от нас.
1
1
Станко
Станко
01.03.2011 18:08
По принцип много от сведенията за НЛО са фалшиви и измислени, но съм склонен да повярвам, че около ядрените арсенали може да има някакви явления свързани с извънземна намеса или контрол. До сега учените са наблюдавали само няколко ядрени взрива с малка мощност /в Хирошима и Нагасаки, както и при провеждането на опити/, но никой няма реална представа, какво би станало ако целият ядрен арсенал на Земята се взриви едновременно. Вероятно това може да предизвика катастрофална промяна в Слънчевата система и дори в Галактиката.
1
0
:)
:)
28.01.2011 15:40
Вярно е, играем си с огъня.
1
0