Хвърляйте боб, за да познаете бъдещето

Хвърляйте боб, за да познаете бъдещето

Гледането на боб е един от начините да разрешите проблемите си или просто да надникнете в неясното си бъдеще. Гадателите, които използват този метод, разчитат посланията, които виждат в бобените зърна.

Олицетворявайки бобчетата като части от човешкото тяло, гадателите обикновенно са склонни да дават по-скоро положителни отговори, особено на по-висшестоящите.

При гледането на боб се използват 41 зърна, които се разделят на три части по усмотрение, а не по равен брой. Първата част се взима в ръка, а от втората се отделят групи от по четири зърна, докато останат едно, две или три, които се прибавят в отделна редичка до първата част.

От третата част се отброяват също по четири зърна и остатъкът се слага в друга редичка към първата част от зърната. От тези две линии зърната се отброяват по три, а от остатъка се прави трета линия. Когато има три линии с по три зърна, вече може да започне гледането.

Хвърляйте боб, за да познаете бъдещето

Второто зрънце в първата линия гадателите приемат за глава, а третото зърно е ръка. Във втората линия второто зърно е сърцето, а третото бобче в третата линия е краката.

Главата предрича : мисли, радости, бързина, ученост. Ръката показва : богатство или бедност. Сърцето ще покаже мъка или радост, а краката означават пристигане или пътуване, получаване на колет или писмо, изпълняване на желанията.

Еднаквият брой бобчета в редичките показват препятствията, които са на пътя към изпълнение на желанията. Гадателите в тези случаи казват, че главата е печална, сърцето тъжно, ръката празна, а краката са в застой.

Различният брой бобчета – разлика в редичките предвещава всичко хубаво, добро и благоприятно. Гадателите тогава пророкуват, че главата е весела, сърцето ликува, ръката е пълна, а краката не се спират.

Следвайки тези елементарни преброявания на бобчетата, гадателите цветисто ги разясняват, така, че посетителите винаги променят намеренията си.

Ту ще чуят, че желанията не могат да бъдат разгадани точно в този ден, ту че тези желания не идват от сърцето или, че в мислите им се върти нещо друго. Гледайки бобчетата, гадателите могат да пророкуват, каквото им хрумне когато ви погледнат и преценят какво очаквате от тях.

Виж повече

Рейтинг

5 14
4 20
3 18
2 12
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
bengul
bengul
12.04.2015 17:28
mamo ne vqarno probah i ne stava
3
0
Бобър
Бобър
23.08.2014 18:07
На боб се гледа най добре по следния начин, вари се една тенджера боб чорба обед и вечер се яде от боб чорбата обилни, и след това дупето започва да предсказва бъдещето с много силни и ясни звуци, с две думи в пръднята е истината, боба е само за енергия
11
1
Марин
Марин
23.11.2013 23:01
Никита , в миналото си имала проблеми , които и сега ти пречят близки хора около теб , но те чака дълъг път и голямо щастие там където отидеш - много пари и щастие !
0
0
nikita
nikita
13.03.2012 12:48
3 1 1
2 1 1
1 4 3
какво ще рече това? може ли някой да ми обяси :(
16
1
Мира
Мира
10.01.2012 03:13
Гледа се на хвърлен или реден/теглен/ боб. На боба му се бае, а за да хване баенето, трябва да си е научил да баеш, специално за момичетата преди първи цикъл! Това е основно правило за гледане на боб.
Не искам да обидя който е писал маериала, но не е обяснено хубаво! А и как да се обясни как се гледа на боб, когато всеки случай е различен! Не случайно трябва да докоснеш боба,да предадеш от енергията си и мислите си на боба. През това време гледащия бае. след това той взима боба и продължава да бае. След оето вече започва гледането.
Боба никога не лъже!
1
1
Николай
Николай
27.09.2011 15:40
При гледането на боб се използват 41 зърна, които се разделят на три части по усмотрение, а не по равен брой. А как се дели 41 на 3 равни части ?
1
0
Пламен
Пламен
23.02.2014 13:42
Попитай какво означава думата "усмотрение" и ще разбереш :)
3
1
milena
milena
24.07.2011 17:56
Здравейте искам да ми обясните по-подробно как се гледа на боб.
0
0
росица тоткова
росица тоткова
14.06.2011 18:31
Искам да кажа, че на боб може да се предскаже. При въпрос, се дава отговор. По нета няма как да се научи, предава се по наследство. Казва се краден боб или научен. Ако гледащя на боб покаже могат да се изгубят силите му. За това другия вариант е да го откраднеш. Или преди смърта, този, който гледа да го предаде на деца и внуци. Както при мен баба ми го предаде преди да умре. Освен това има думи, с които се омайва боба, за да покаже. Работата е в тези думи.
2
0