Пастор си прави разходки до ада и рая

Отвъдното

Даниъл Ечукву бил мъртъв цели 24 часа и това събитие има много свидетели. Той е успял да отиде до рая и ада и да се върне обратно. Страната му разходка стартира на 29 ноември 2001 година.

Нигерийският пастор Ечукву в този ден се скарал с жена си. Емоциите го изпълвали целия следващ ден. Вечерта на връщане към дома той се врязал с колата си в бетонен стълб. Тъй като бил без колан, с всичка сила тялото му се ударило във волана.

Пристигналите медици се опитвали да спасят живота на пастора, но той вече не дишал. Самият той сякаш наблюдавал ставащото отстрани – разбирал какво става и се молел за опрощаване на греховете си.

Тялото нямало пулс и Учукву бил официално обявен за мъртъв. Трупът му бил откаран в окръжната морга и там санитарите по обичайната практика го обработили с химикали, забавящи разложението.

Пастор си прави разходки до ада и рая

По обяд на следващия ден сътрудник на моргата бил потресен от някакви песни, чуващи се от хладилната камера. Когато влезнал вътре, пеенето спряло. Санитарят започнал да търси източника на песните и забелязал странна светлина, струяща от лицето на мътвия пастор.

След известно време трябвало да се направи разрез от вътрешната част на бедрото на мъртвеца, за да се подготви тялото за погребението. Санитарят не могъл да го направи, защото тялото било сякаш вкаменено и помолил бащата на пастора да прибере покойния си син.

През нощта съпругата на пастора сънувала странен сън. Мъжът й се явил и казал, че не е мъртъв. Той помолил да му повикат евангелиста Рейнхард Бронк. В съня си съпругата се заклела да изпълни молбата.

На 2 декември пасторът в ковчег бил докаран в църквата, в която служел търсеният евангелист. Начело с него близките започнали молитва. След известно време мъртвият пастор трепнал няколко пъти и отворил очи.

Два дни тялото му не давало никакви признаци на живот – нямало дишане, сърцебиене. Има много свидетели, които твъдят, че е било безжизнено. Дори съпругата получила официален документ, удостоверяващ кончината на мъжа й.

Пасторът разказал, че бил посрещнат от два ангела, които го отвели на небето. Трудно можел да опише какво е видял. След това ангелите го споводили до преизподнята. Там той чул отчаяни викове на хора, но не видял лицата им, защото всичко тънело в мрак.

Единият ангел го предупредил, че ако земният му живот е греховен, то ще се окаже точно там. Пасторът отвърнал, че е божи служител и мястото му е до неговия Господ.

После си спомнил за съпругата си и за другите си близки и се разплакал. След малко ангелът му казал да спре, защото Господ го връща на земята. Пасторът видял черна дупка и пропаднал в нея. Свестил се в църквата под погледите на слисаните скърбящи роднини и свещеника.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 4
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Виракоча
Виракоча
12.02.2015 21:52
Пасторът отвърнал, че е божи служител и мястото му е до неговия Господ. Точно вие мръсни свине сте грешниците и мястото ви е в АДА, щом се славиш с това че си божи служител ще си останеш и в следващия живот тук в света на болката. РАЯ е за друг вид хора живеещи в хармония с природата.
0
0
War007
War007
20.12.2013 23:41
Честно казано си мисля ,че всеки човек си определя своя рай.
Ако се чувстваш греховен отиван в Ада и обратното в Рая,но като цяло в зависимост от твоите мисли попадаш там където си мислил.
Примерно по времето на викингите не е имало Исус и тем подобни ако не се лъжа и за тях всичко е било Валхала.А това е съвсем друго небесно царство,по-скоро всичко е плод на нашето съзнание и ние си го творим.
Но все пак кой съм аз,че да знам и откъде бих могъл да разбера.
2
1
ами
ами
27.04.2013 19:29
не всичко е бог.моли се за това после за онова на мен щеше да ми дотегне да се моля аз си живея с мои правила и никой не моля за нищо (освен за помощ но не и Бог)
0
2