Техно-джаджи вещаят бъдещето

Техно-джаджи вещаят бъдещето

Съвременната жена трудно ще се реши да гадае с помощта на боб или копчета, смятат унгарски специалисти по предсказанията. Те препоръчват на мацките да разберат бъдещето си с помощта на компютъра и други техно-джаджи.

Влезте в някой чат и попитайте първия, на когото попаднете, как е името му. Такова или подобно ще е името на бъдещата ти половинка.

Гадаенето с помощта на монитор се прави на тъмно, само с две свещи, които се разполагат симетрично от двете страни на монитора. Вгледай се в средата на екрана и след около минута пред очите ти ще се появи образ. Това е твоят бъдещ мъж.

Ако искаш да използваш клавиатурата, за да разбереш нещо за половинката си, трябва да изкорубиш всички букви. Изсипи ги в копринена торбичка и вкарай лявата си ръка в нея. Избери един клавиш - с тази буква ще започва името на избраника ти.

Можеш да използваш буквите и по друг начин. Подреждаш извадените от клавиатурата клавиши един върху друг в обемист съд на принципа на тетриса. Която буква изпадне, я отделяш. Съберат ли се четири букви, комбинацията им ще ти разкрие името на бъдещия ти мъж или на страната, от която ще е той.

Гадаенето с мишка е подходящо за големи дамски компании. Трябват ви толкова мишки, колкото сте вие. Всяка взима своята и застава откъм дясната страна на маса, която е разположена в стая с източно изложение. Заедно засилвате мишките си към лявата страна на масата и чиято стигне по-далече, тя ще има най-богатия мъж.

Можете да гадаете и с помощта на дистанционно за телевизор. Със затворени очи протегни ръка към телевизора и натисни един от бутоните на дистанционното. После отвори очи - номерът на тв канала сочи годините, които ти остават до сватбата. Ако си натиснала друго копче, а не това на програмите, в близките 10 години не се надявай да се задомиш.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
илиана
илиана
13.07.2013 07:44
Започвайте да изкорубвате клавишите на компютъра
0
0
минка
минка
27.04.2013 23:33
еййййййййй не им вярвяйте какви ли глупости няма да измислят за да печелят ,,умниците,,
0
0
Цъцлонус
Цъцлонус
24.11.2012 13:15
Хахахахаха...... глупости на търкалета !
0
0
raiiinbow ^^
raiiinbow ^^
27.04.2011 13:08
Хей, кой ги измисля тези работи ? Страшни сте, хора.
0
0
zeki
zeki
30.11.2010 20:22
Пълни глупости.
0
0