sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Астрално»Какъв цвят е аурата ви?

Какъв цвят е аурата ви?

Какъв цвят е аурата ви?

Известно е, че всеки човек има аура, която е оцветена в различни нюанси от цветовия спектър. Макар че аурата е нещо напълно невидимо, има хора, които твърдят, че я виждат с просто око.

Затова има и хора, които се съмняват в съществуването й. Хората, които вярват в съществуването на аурата, смятат, че тя е биоенергийно поле, което обгражда всяко живо същество.

Цветът на аурата може да отразява личността на човека, неговото настроение и дори здравословното му състояние. Няма научни доказателства за съществуването на аурата, както и факти, които да потвърждават, че тя не съществува.

Хората, които вярват в съществуването на аурата, твърдят, че лесно може да се разпознае цветът им. Необходимо е да се купят маслени бои, с които работят художниците.

Какъв цвят е аурата ви?

Ще ви трябват червен, син и жълт цвят. Поставете по една тубичка от всеки цвят и се опитайте да се отпуснете, да изчистите ума си от всички мисли.

Изстискайте върху лист хартия произволно количество храна и я смесете. Можете да смесите всичките три цвята, можете два или да изстискате само един – всичко зависи само от желанието ви.

Сложете върху очите си непроницаема лента, като преди това сте затворили капачките на тубичките с боя. Прекарайте ръката си над трите тубички и щом почувствате топлина, свалете превръзката и вижте от коя тубичка се излъчва.

Изстискайте боята от него и смесете с микса от цветове, който сте направили върху листа. Цветът, който ще се получи, на практика ще е цветът на вашата аура.

Ако преобладава червеният цвят, вие сте човек, който се впечатлява от всичко, склонни сте към импулсивни постъпки и имате много таланти. Рационалните личности, които се осланят на разума и логиката, имат аура в сини оттенъци.

Светлосиният цвят е характерен за скромните и трудолюбиви като пчелички хора, жълтият – за умните и хармоничните, кафявият – за такива, които са едновременно темпераментни и студени, а зеленият – за веселяците.

Рейтинг

5 9
4 8
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (22)

Изпрати
Iwi
Iwi
26.12.2012 12:15
Извинете, че ви се бъркам в споровете за това дали аурата съществува или не, но някой който дори не е опитал да я види няма право да упреква тези които поне пробват....Аз съм нова в това ,но с всеки ден ставам по-добра..Мисля...:)..Казвам само че на тези, на които не им се вярва, че аурата съществува да не отчайват и другите.. освен това самото нещо не е въпрос на талант или не а просто вяра и търпение..Успех на всички и се надявам някой ден да видя цялата аура а не само неясни цветови отблясъци около всички XD...
0
0
Суки
Суки
02.11.2012 23:12
Това е най - безмисленото и необосновано нещо, което съм чела. Аурата, за любителите на сигурното, е напълно научно доказана и реална. Дори има апарати, заснемащи човешката аура. Аурата, по принцип, се вижда от хора с по - развито трето око. Тя се състои от много фини кванти. Просто се поинтересувайте. Това тук си е направо /с извинение/ глупост.
0
0
1234567890
1234567890
08.08.2012 11:05
Мисля че едно нещо в статията обяснява всичко "Няма научни доказателства за съществуването на аурата, както и факти които да потвърждават, че тя не съществува". Мисля, че щом науката с всичките си инструменти не може да докаже съществуването, такава не съществува. Още по-малко вероятно е да има хора които да я виждат, ако има хора, които смятат, че я виждат трябва да посетят психиатрично заведение. Няма такова нещо като гледачка, контактьорка,врачка или екстрасенси. Отдавна доказано от учените, има будали, които вярват на луди или мошенници.Не съществува нито един доказан случай на свръхестествена способност у някого от какъвто и да е вид . “Доказан случай” означава този човек да може да направи това, което твърди, че може, в контролирана среда (т.е. без възможност да си “помага” с радио в ухото, магнит в задника и подобни) и пред безпристрастни наблюдатели. Провеждани са много тестове с най-известните екстрасенси и всичките са се провалили. Дори през 90-те години, когато екстрасенсите лечители са бил хит в САЩ едно дете ги разкрива в едно предаване с тест.Като са поканени 14 от най-добрите екстрасенси в страната. Провала им е тотален и от тогава този бизнес в САЩ е изчезнал, чудно е кога и в България ще изчезне.
0
2
Laura
Laura
18.08.2011 13:49
Само не разбрах храна или боя да истискам? Или може би и вода?
0
0
Никола
Никола
07.06.2011 13:45
Колко сложно е описано. Аз дори няма нужда да правя това, защото си я виждам. Изобщо и не четох статиите как се вижда, защото човек сам трябва да разбере как той най-добре я вижда.
0
0
Галя
Галя
20.11.2010 21:51
Когато чета тази статия, си задавам няколко въпроса. Самия химичен състав на боята първо и после на опаковката не влиаят ли много на самия избор на тубичката ? А ролята на очите не е ли важна ? Емоционалното чуство не влиае ли на облика на аурата ?
0
0