Какъв цвят е аурата ви?

Какъв цвят е аурата ви?

Известно е, че всеки човек има аура, която е оцветена в различни нюанси от цветовия спектър. Макар че аурата е нещо напълно невидимо, има хора, които твърдят, че я виждат с просто око.

Затова има и хора, които се съмняват в съществуването й. Хората, които вярват в съществуването на аурата, смятат, че тя е биоенергийно поле, което обгражда всяко живо същество.

Цветът на аурата може да отразява личността на човека, неговото настроение и дори здравословното му състояние. Няма научни доказателства за съществуването на аурата, както и факти, които да потвърждават, че тя не съществува.

Хората, които вярват в съществуването на аурата, твърдят, че лесно може да се разпознае цветът им. Необходимо е да се купят маслени бои, с които работят художниците.

Какъв цвят е аурата ви?

Ще ви трябват червен, син и жълт цвят. Поставете по една тубичка от всеки цвят и се опитайте да се отпуснете, да изчистите ума си от всички мисли.

Изстискайте върху лист хартия произволно количество храна и я смесете. Можете да смесите всичките три цвята, можете два или да изстискате само един – всичко зависи само от желанието ви.

Сложете върху очите си непроницаема лента, като преди това сте затворили капачките на тубичките с боя. Прекарайте ръката си над трите тубички и щом почувствате топлина, свалете превръзката и вижте от коя тубичка се излъчва.

Изстискайте боята от него и смесете с микса от цветове, който сте направили върху листа. Цветът, който ще се получи, на практика ще е цветът на вашата аура.

Ако преобладава червеният цвят, вие сте човек, който се впечатлява от всичко, склонни сте към импулсивни постъпки и имате много таланти. Рационалните личности, които се осланят на разума и логиката, имат аура в сини оттенъци.

Светлосиният цвят е характерен за скромните и трудолюбиви като пчелички хора, жълтият – за умните и хармоничните, кафявият – за такива, които са едновременно темпераментни и студени, а зеленият – за веселяците.

Виж повече

Рейтинг

5 9
4 8
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (22)

Изпрати
Диляна
Диляна
05.05.2013 09:59
Пълни глупости. Доказано е, че аурата съществува и тя е т.нар. биополе около нас. Има методи за заснемането й, както и начини всеки да се научи да я вижда. В тази статия е вярно само, че цветът на аурата показва какъв потенциал имаме, в какво настроение сме и дали сме здрави. Точно затова тя се променя, като запазва един или два основни цвята. Но тяхното значение няма нищо общо с написаното тук. А и в аурата вариантите за основни цветове са много повече от тези три. Има и бяла аура, а ми е странно как с 3 цвята може да се получи бяло.
Ако искате да разберете каква ви е аурата - снимайте я с ауракамера.
Аз съм я снимала и цветовете са ми зелено, виолетово и бяло.
А на скептиците ще кажа, че квантовата физика вече е доказала много неща. Поинтересувайте се.
9
0
.
.
05.05.2013 03:14
Някой знае ли какво да правя да виждам по-ясно цветове?
0
0
.
.
05.05.2013 03:13
Аз пък си я виждам от малка, и не знаех какво е това, мислех че е нещо от ниското ми кръвно, и че всички го виждат това.. Когато съм уравновесена и спокойна се избистря :) И не само животните и хората имат, а и метал, сгради пр. Пък може и да си внушавам..
0
0
Iglika
Iglika
05.05.2013 00:59
Подобни глупокти отдавна не бях чела! Аура с бои не се вижда.... Коментарите обаче са супер! Така съм се смяла, та щях да падна от стола!
0
0
IK
IK
30.04.2013 11:54
По така дадените инструкции, не виждам кой ще има аура различна от кафяво ...
0
0
Владимир Стоев
Владимир Стоев
03.04.2013 20:34
Аз съм синьо индиго! Наистина!
0
0
А
А
01.04.2013 17:13
Не вярвах и аз за аурата докато един ден ме заснеха с обокновенна камера и се виждаха лъчове от аурата. Това бяха мойте емоции на сватба за роднина. Напълно е възможно.
0
0
?
?
27.03.2013 00:13
1234567890 Толкова ли си сигурен(а)?
0
0