sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Вирусите били биороботи на пришълци

Вирусите били биороботи на пришълци

Вирусите били биороботи на пришълци
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Вирусите са удивителни по своята простота и ефективност създания. Строежът им прилича на инжекция за еднократна употреба и щом нейната игла бъде вкарана в клетката, вирусът впръсква в нея своето съдържание.

То променя работата на клетката и я заставя да изработва нови и нови спринцовки с вирусно съдържание. Така се задейства една коварна, а често и смъртоносна програма. Съвременната наука трудно обяснява поведението на вирусите и сред изучаващите загадъчната напаст специалисти дори се чуват въпроси дали вирусите не са същества, дошли от Космоса.

Днес са открити над 1500 вида вируси, пише сп. "НЛО". Но никой не може да каже какъв е действителният им брой. Постоянно възникват нови разновидности.

През 1967 година в болница със странни симптоми бил приет лаборант от германски град. Марбург Клаус починал след десет дни. Лекарите, които извършили аутопсията, открили кърваво желе вместо вътрешности. Сякаш починалият бил погълнал граната, която се взривила вътре в него.

Междувременно се изяснило, че малко преди да се разболее, Клаус изследвал черепното съдържание на макак, докаран от Уганда. В неговото тяло бил открит вирус, който получил името Марбургски.

Същата напаст, която изяжда човешките вътрешности, се появила едновременно в Судан и Заир през 1976 година. Тогава вече вирусът бил наречен Ебола - на името на заирска река, около която за броени дни вирусът погубил 300 души.

През 1987 година датското момче Петер Кардинал от любопитство се пуснало в пещерата Китум на границата между Уганда и Кения. Седмица по-късно Петер агонизирал в местна болница и починал от вируса Ебола. Според учените някога в пещерата са живяли първобитни хора и маймуни.

Всичко около вирусите е обвито в мистерия. Интересн факт е, че специално епидемии на вируса Ебола възникват през 10 години. Вирусът се събудил отново през 1995 година в Заир и убил над 100 души.

Американските учени Оргъл и Крис са автори на хипотезата, че животът на Земята не е възникнал случайно, а е донесен от Космоса в резултат на експеримент на извънземна цивилизация. Руският учен доразвива тази теория. Той я свързва с вирусите, които според него са биороботи, също докарана на Земята от Космоса.

Целта е през определено време да се събуждат и да вкарват в човешките клетки вещества, които да коригират хода на човешката еволюция.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
52
47
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Teodora Marinkova
Teodora Marinkova
26.02.2013 11:50
Някои е гледал серияла "Посетителите" маи а????????? ахаххахахаха
0
0