sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Среща със змия предвещава важна промяна

Среща със змия предвещава важна промяна

Нина НордНина Норд
Джедай
788547
Среща със змия предвещава важна промяна
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Дали вярвате в поверия или не, това зависи от самите вас, твърдят психолозите. Много от нас се замислят, когато черна котка им мине път, и се чудят дали да минат през него. Често се случва ако го направят, да мислят, че неуспехът им през деня се дължи точно на това.

Самата вяра в късмета е подсъзнателна и това, което в друг ден ще ни се стори съвсем обикновено, понякога смятаме за истински знак от съдбата. Счупено огледало, черна котка – всичко това ни учудва всеки път, когато ни носи успех или неуспех.

Сред най-известните случки, които според хората могат да повлияят на късмета, са когато в дома или двора ви заживеят прилепи. Според китайците например прилепът е знак за бъдещо богатство.

Според източните вярвания прилепът се заселва само на място с много положителна енергия, той като че ли предчувства успеха, който ще сполети хората там.

Среща със змия предвещава важна промяна

Ако някой ви даде пари в ден, който смятате за късметлийски, е знак за скорошно забогатяване. Ако този ден се падне по време на новолуние или пълнолуние, запазете тези пари, защото те ще ви донесат още много.

Когато екскремент от пиле падне върху главата ви, това се смята за знак за бъдещо богатство, който идва от небесата. Като цяло птиците, които живеят около дома ви, носят добри новини и разкриват нови възможности.

Затова, когато видите птици около вашия дом, нахранете ги. Ако видите змия, това е знак, че ще се случи нещо важно в живота ви. Никога не се опитвайте да убиете змия, особено ако не ви атакува.

Според източните народи змиите са силно свързани с вашето духовно присъствие. Затова те бягат в момента, в който усетят присъствието на човек наоколо.

Когато ви сърбят ръцете, това е знак, че ще получите пари или ще ги изгубите. Ако усещате боцкане в лявата ръка, скоро ще спечелите пари, а ако това се случва с дясната ви ръка – парите скоро ще ви напуснат.

Когато видите падаща звезда, веднага си пожелайте нещо. То ще се сбъдне след тридесет дни. Ако в сбора от числата на датата на вашето раждане присъства числото осем, това също е знак, че сте галеници на съдбата, и то завинаги.

Осем е магическо число, така че изчислете датата на раждането си, като съберете деня, месеца и последните две цифри от годината, в която сте родени.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
58
48
31
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Anton
Anton
27.08.2013 13:46
Лятото през 2007 на Приморско на пътя ми застана огромна змия. В рамките на 2 месеца след това си смених работата, изнесох се от жилището на родителите ми, продадох си колата и жена ми забременя. И това ако не е промяна. Иначе досега не го знаех това поверие.
6
0
Прост та Дрънка
Прост та Дрънка
23.07.2013 23:41
Така си е-среща със змия предвещава промяна. Я на гащи, я друго... Ако ви се изака пиле на главата,това е на пари! Ако го направи комшията от горния етаж-пак е на пари. Прецакана ви е канализацията... Ако ви сърбят ръцете-измийте ги, не чакайте да стане една година. А 8 е магическо число, защото е след 7 и преди 9. Няма друго такова число! Магия!
13
3