Старите обувки носят лош късмет

Старите обувки носят лош късмет

Домът ви е проекция на душата и тялото на човека. Всичко, което се намира в дома ви, по някакъв начин е свързано с вашето подсъзнание, желания и бъдеще.

Не всяка вещ обаче носи полза, затова прочистете дома си от ненужните неща, за да имате късмет навсякъде и във всичко. В противен случай енергията на дома ви ще е замърсена.

Любимите ви пантофи, които вече не приличат на нищо, имат само едно място и то е в контейнера за смет. В момента, в който обувките ви се износят, веднага ги хвърлете.

Същото важи и за дрехите. Вредно е домът ви да се превръща в склад за стари вещи. Това привлича негативната енергия и пречи на всеки вид промяна.

Специалисти по фън шуй твърдят, че запазването на стари вещи пречи на жените да се простят с излишните килограми, внасят в живота на всички безпокойство и излишна нервност.

Старите обувки носят лош късмет

Това не означава, че трябва да изхвърлите новата си блуза, която леко се е закъсала – по-добре я зашийте и хвърлете онази, която пазите още от ученическите си години.

Счупените чаши и чинии веднага трябва да напуснат дома ви. Но на всеки му е жал да хвърли спуканите съдове и предпочита да ползва счупените всеки ден, а хубавите – на празник.

В такъв случай обаче не бива да се учудваме защо имаме проблеми в личния живот или със здравето. Пукнатините върху съдовете са пукнатини в съдбата на човека.

Чиниите са символ на семейството, уюта и богатството. И ако те са напукани, ние подсъзнателно се настройваме да приемем неуспеха в работата или в личния живот.

Увивните растения не са подходящи за дома, тъй като притеглят различни болести. Но ако такова растение се намира от външната страна на дома, то ще го защити от неприятности.

Никога не украсявайте дома си с папур, предпочитайте сушени цветя, защото те зареждат с добро настроение. Поговорете с всяка вещ в дома си за проблемите си. Ако се почувствате зле, тя не е за вас, а ако ви е добре, тя ще ви пази от зли сили.

Рейтинг

5 5
4 4
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Саша Бояджиева
Саша Бояджиева
10.03.2014 15:29
Съгласна съм със статията и според фън шуй учението това носи лош късмет! Всички го знаем, но малцина го спазват, а е необходимо?
Да спазим правилото и да вървим напред-не на старото и ненужното!
1
0