sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Психолози твърдят: Няма извънземни

Психолози твърдят: Няма извънземни

Психолози твърдят: Няма извънземни

Психолози от Американската академия на военновъздушните сили (U.S. Air Force Academy) твърдят, че извънземни няма, а човешките представи за тях са само плод на визуални шаблони, кодирани дълбоко в съзнанието си.

Психологът Фредерик Малмстрьом забелязал, че типичното изображение на извънземен хуманоид се съхранява дълбоко в мозъка на всеки човек.

Представата не е нищо друго освен визуален шаблон, образ на майката, видяна от младенеца веднага след раждането и запечатал се за цял живот в подкорията му.

Заради това откритие изследователи от цял свят твърдят, че в другите галактики извънземните не съществуват, те просто виреят само в главите ни.

Хората, описващи похищаването си от извънземни, твърдят, че са се намирали под хипноза. Всички те пресъздават в описанията си класическия образ на човече със сива кожа, огромна глава, малка уста, остра брадичка и размити черти на лицето.

Любопитният професор Малмстрьом си задал въпроса: "Нима всички похитени са отвличани от една и съща извънземна и крадлива цивилизация? Това не ви ли се струва странно? ".

Как Малмстрьом обяснява всичко? Хората виждат хуманоиди на границата между съня и бодърстването. При полусън в главата на човек изплуват образи, съхранени дълбоко в подсъзнанието му. Ученият стигнал до извода, че лицето на пришълеца се генерира с помощта на примитивния визуален шаблон от майчиния образ. Онзи, който човек е видял веднага след раждането.

Американският учен събира всички съвременни данни за особеностите на зрението на новородените, за да докаже твърдението си.

Той редактира женски портрет в съответствие със зрителните възприятия на пеленачетата: астигматизъм, плитка фокална плоскост, отсъствие на яркост, възприятие на цвета. Получил се резултат, изумително приличащ на хуманоид, пише в. "Труд".

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
Monny Monsterr
Monny Monsterr
16.03.2014 23:43
Егати и професорите! Те изобщо не са изследвали дали има извънземни или не! Изследвали са мозъка на хората и ПРЕДСТАВАТА на хората за образа на извънземните. И наистина ли си мислите, че няма извънземни? Наистина ли някой може да мисли, че ние сме единствените разумни създания на Света? Вселената е безкрайна, само в нашата галактика може да има още стотици планети с извънземен живот. Пък и как мислите сме се зародили? Всички живи създания са съставени от белтъци. Научно доказано е, че белтъците на могат да се зародят от само себе си, поне не в тези условия - на Земята. По тази логика все от някъде другаде трябва да сме се появили. Има адски много теории - че сме извънземни, че сме дошли от метеорит.. и т.н. Но никой не може да каже със сигурност. А аз съм убедена, че има и други разумни.. не... има много по-разумни създания от нас някъде във Вселената.
2
1
Даниела
Даниела
14.06.2013 12:42
Хората винаги са се питали, от къде идват човеците? Някой казват от маймуни.
Но да си зададем следният въпрос, какво е имало преди маймуните!
-Динозаври? А някой доказал ли е, че динозаврите са първите обитатели на земята, след като са намерили скелет на динозавър на Марс! Хора, човешкият мозък е само на малката половина на вселената. Не може 20, 30 психолози да разгадаят цяла вселена,галактика. Галактиката крие тайни не познати за човека! Никой не може да докаже има ли или няма , но толкова колкото повече вярваме толкова повече истината излиза на яве.
2
0
kikks
kikks
28.06.2012 01:10
Айде спрете да си измисляте глупости. Доказвано е 100 пъти, че има,а и НАСА крие всичко което ние искаме да знаем !
4
1
pernik
pernik
07.08.2015 11:59
Разбира се че има извънземен живот но не и разумен,а такъв като животните.Все пак и ние сме примитивни макар че се мисли ме за висши създания,но не е така
0
0
Мария
Мария
17.06.2012 17:08
Не мислите ли, че една от най-малките галактики, в която е най-малката система -Слънчевата и то точно на наща Планета е възможно да има някакъв живот. Слид като само в нашета галактика има повече от 100 милиарда Системи!!!
0
0
Атанас Димитров Димитров
Атанас Димитров Димитров
04.10.2011 00:38
Не сме сами в КОСМОСА! Има толкова светове колкото и звезди има на небето. Например света на ХАТОРИТЕ, които се намират в момента в етерните нива на планетата Венера. ХАТОРИТЕ в миналото са оказали доста голямо влияние върху историята на Земята. ХАТОРИТЕ са група същества, които са членове на една издигната междугалактическа цивилизация. Те съществуват в четвъртото измерение на нашата Вселена. Казват, че са нашите по-големи братя и сестри по отношение на съзнанието и са свързани с човечеството от хилядолетия. Работили са схора от древен Египет посредством култа към плодородието на небесната богиня Хатор.Те са майстори на звука и енергията и са предали тези си знания на тибетските мъдреци и монаси. Голяма част от техните техники, които се практикуват в Тибет и сега, са наследство от тези издигнати многоизмерни същества.
Повече за ХАТОРИТЕ може да прочетете в книгат :"Материалът Хатор"-автори Том Кениън и Вирджиния Есен.
2
0
Атанас Димитров Димитров
Атанас Димитров Димитров
03.10.2011 23:45
В Галактиката, освен нас, има цивилизации на други разумни създания с различни форми на живот и различно ниво на развитие. Те познават Земята и понякога я посещават.
Според Владимир Бабанин-бивш офицер от Военнокосмическите сили на СССР - автор на книгата:"Тайните на Великите пирамиди" съществуват следните извънземни раси:
СИРИУСЯНИ-наставници на човечеството-те са с малък не по-голям от 150 см ръст, ръцете им са петопръсти с дълги пръсти и тесни длани. Ноктите им са като човешките,но по-дълги от нашите. Раменете им са остри и тесни. Цветът на кожата им е от зеленикаво-жълт до зеленикаво-кафяв. Срокът на живот на СИРИУСЯНИТЕ във физическото им тяло е 108 години.,ДЕСИТИ-покровители на човечеството-те се числят към най-древните цивилизации в Галактиката, те са стройни, с тънки кости, изящни,ОРИОНЦИ-помощници на човечеството-те са вегетарианци, ТРООНТИ-"зелените човечета"-наши братя по разум, те са много миролюбиви,безвредни за хората, много забавни в общуването и доброжелателни. Техният "глас",който се възприема от нашето ухо,прилича на слабо цвъртене и скърцане, АДЕНОРОИДИ-"зелени човечета"-те много си приличат с Троонтите и живеят в едно съзвездие, те са доброжелателни.
0
0
диди
диди
25.07.2011 00:12
Естествено, че само ние сме във Вселената. Нали сме най-умните, най- красивите и въобще от всичко сме по-по-най. Пълни глупости разбира се, дано не се налага да разберем, за това, че инопланетяните съществуват по най-лошия за нас начин. Да ни избият като мухи. Но с нашия начин на живот, отричане, войни, непрестанните злини, които си причиняваме хората едни на други, вярвам, че ще се запознаем с извънземния разум по най-добрия и заслужен от нас начин. Нашето законно унищожение. И понеже май те са помогнали да се появи човешката раса, ако си заслужим изтребването ни, може и да решат, че не заслужаваме втори шанс. Да се явим на поправителен. Дано аз греша, но такая си мисля, че съм права, че ако имах излишни пари бих ги заложила на това, че краят ни е близо и повторение няма да има.
1
0
марто
марто
25.02.2011 21:38
От къде ги взимат тези снимки в този сайт, много са красиви.
0
0